Zidul unui salon de înfrumusețare s-a prăbușit în Timișoara, lângă un șantier....

Zidul unui salon de înfrumusețare s-a prăbușit în Timișoara, lângă un șantier. Vezi ce s-a întâmplat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

zid prabusit 2

O clădire în care funcționau mai multe afaceri a rămas fără o porțiune mare din zid, peretele unui salon de înfrumusețare prăbușindu-se din cauza lucrărilor efectuate chiar la temelia clădirii, strada adiacentă fiind în șantier.

Câțiva metri din zid s-au prăbușit în groapa de câțiva metri adâncime săpată pe lângă imobil, o parte din resturi ajungând și în interiorul clădirii.

Pompierii au intervenit rapid, iar din fericire nu au fost înregistrate victime, cu toate că în interior se aflau 10 persoane. ”Bucățile de zid au căzut și în interiorul dar și pe stradă. Din primele evaluări credem că zidul a cedat din cauza lucrărilor de amenajare a străzii în zonă. Un echipaj al ISU Banat a intervenit la fața locului. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat locotenentul Matei Drăgan, ofițerul de serviciu de la ISU Banat.

zid prabusit

La subsolul imobilului funcționează un club sportiv, Tamashyi, unde se țin cursuri de arte marțiale.


„Toată încăperea este plină de moloz și acum ne gândim ce trebuie să facem. Cert este că noi antrenăm și copii, iar dacă cineva se afla în sala respectivă, avea loc o tragedie”, Alin Dubleș, unul dintre antrenorii copiiilor care se antrenează de obicei în clădire.

„Am fost solicitați să intervenim la prăbușirea zidului unui imobil aflat pe strada Ștefan cel Mare. Când autospeciala a ajuns la fața locului, am constatat că nu sunt victime. A fost afectată structura de rezistență a clădirii și alte pagube sunt în interiorul căldirii și la subsolul acesteia. Deși pare șubredă, momentan nu este pericol de prăbușire”, a declarat căpitan Romulus Rădulescu, de la ISU Banat.

zid prabusit 1

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.