Accident cu o victimă încarcerată pe calea Dorobanților din Timișoara. Cum s-a...

Accident cu o victimă încarcerată pe calea Dorobanților din Timișoara. Cum s-a întâmplat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

accident dorobanti 2

Două autoturisme s-au ciocnit pe calea Dorobanților din Timișoara, după ce, din primele informații, se pare că șoferul unui Lexus a ieșit de pe strada Lalelelor fără să se asigure corespunzător la semnul „cedează trecerea” și s-a ciocnit cu un Fiat Doblo care circula regulamentar.

În urma ciocnirii, șoferul Lexus-ului și trei persoane aflate în cealaltă mașină au fost rănite ușor. O femeie din Fiat nu a mai reușit să iasă din automobil, fiind necesară intervenția echipei de descarcerare. De altfel, femeia a fost singura victimă transportată la spital, ceilalți primind îngrijiri la fața locului.

UPDATE „Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 53 de ani se deplasa pe strada Lalelelor din Timișoara, iar la un moment dat nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.


În urma accidentului, o femeie în vârstă de 57 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănită și transportată la spital”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Bubuitura a fost atât de puternică încât câțiva oameni care locuiesc în zonă au ieșit din bloc pentru a vedea ce s-a întâmplat. „Eu stăteam pe pat și la un moment dat am auzit o bubuitură. M-am speriat și imediat am ieșit pe geam. Am văzut că e accident și am coborât”, a spus un tânăr care locuiește în zonă.

Din cauza accidentului, două tramvaie au fost nevoite să staționeze până când echipajele ajunse la fața locului au mutat cele două mașini din mijlocul drumului. Pasagerii aflați în tramvaie au coborât imediat, iar unii dintre ei au plecat pe jos către destinație. „Noi mergeam spre casă, dar dintr-o dată s-a oprit tramvaiul. Am coborât din el să vedem ce s-a întâmplat și am văzut că e accident. Acum mergem pe jos până acasă că nu stăm departe”, a spus o doamnă care se afla în tramvaiul 5.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.