Accident cu trei mașini pe bulevardul Brâncoveanu din Timișoara. O femeie a...

Accident cu trei mașini pe bulevardul Brâncoveanu din Timișoara. O femeie a fost transportată la spital GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident pe brancoveanu (1)

Un Ford și un Logan s-au s-au ciocnit violent în urma unui accident rutier care a avut loc în această după-amiază pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara.

Din primele informații reiese faptul că o dubiță care venea dinspre strada 16 Decembrie a vrut să intre pe strada Romulus.


Fără să se asigure, șoferul a virat la stânga și nu a observat că din față venea un Ford Mondeo. Bărbatul, aflat la volanul Ford-ului, s-a speriat și ca să evite dubița a frânat brusc. În urma manevrei acesta a ajuns pe contrasens și a izbit violent un Logan. În urma accidentului doar o pasageră a fost ușor rănită. La fața locului au ajuns echipajele de poliție și pompieri și o ambulanță.

UPDATE „Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Brâncoveanu a făcut viraj la stânga pe strada Romulus, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Ford, care circula pe același bulevard. În urma coliziunii, Ford-ul a lovit un alt autoturism, marca Logan, care se deplasa în sens invers. În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.