Adrenalină la Cupa Arsenal Park! Sute de bicicliști, invitați la un concurs...

Adrenalină la Cupa Arsenal Park! Sute de bicicliști, invitați la un concurs într-o locație unică în România. Ce premii sunt puse la bătaie

0
DISTRIBUIȚI

 

cupa AP 2014Sute de iubitori ai mersului pe două roți și de adrenalină din țară, dar și din străinătate sunt așteptați, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, la primul concurs de cross-country individual, ce presupune abordarea unor trasee de dificultate medie și mare cu ajutorul bicicletei, organizat într-o locație unică în România.

Este vorba despre concursul Cupa Arsenal Park MTB – Army Bike Contest, ce va avea loc în data de 3 august la complexul turistic cu specific militar Arsenal Park din Orăștie. Cupa Arsenal Park reprezintă cel mai mare concurs de biciclete din județul Hunedoara, fiind organizat de către “Verde pentru Biciclete”, Racing Bike Pro și Arsenal Park Transilvania. Din acest an, concursul a fost înscris în seria de competiții West Bike Tour 2014. Potrivit organizatorilor, la eveniment pot participa și copii sau femei. Cea mai grea categorie este ELITE, unde se pot înscrie doar profesioniștii, iar premiile sunt pe măsură.

Cei interesați sunt invitați să se înscrie online până la data de 31 iulie pe pedaleaza.ro sau pe racingbikepro.ro sau la fața locului, în ziua concursului, în intervalul orar 08.30 – 10.00, la locul special amenajat la intrarea în Arsenal Park.


Înscrierea și confirmarea înscrierii online se face pe baza cărții de identitate. Taxa de înscriere online este de 30 de lei, iar la fața locului de 50 de lei.

Premiile puse la bătaie vor fi generoase şi sunt cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs, transmit organizatorii. Astfel, cei care vor fi pe podium vor primi premii în bani, diplome și cupe.

Mai multe informații despre concursul Cupa Arsenal Park sunt disponibile AICI!

cupa arsenal park

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.