Atenție, părinți! Se închid grădinițele și creșele pe perioada verii, la Timișoara....

Atenție, părinți! Se închid grădinițele și creșele pe perioada verii, la Timișoara. Ce soluție oferă inspectoratul școlar

0
DISTRIBUIȚI

gradinita-s6-640x242

Toate grădinițele de stat din Timișoara se vor închide, în această vară, astfel încât spațiile să poată fi igienizate și pregătite pentru noul an școlar. Totuși, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș atrag atenția că fiecare grădiniță va fi nevoită să-și închidă porțile timp de o lună, însă nu în același timp și vin și cu o soluție pentru părinți.

“Unitățile preșcolare din Timișoara ne-au solicitat să li se aprobe suspendarea activității timp de o lună, în această vară.


O parte vor fi închise în luna iulie, iar altele în luna august. Astfel, părinții își pot transfera copilul pe perioada în care grădinița la care este înscris este închisă, la o altă grădiniță aflată în apropiere, timp de o lună”, a precizat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

O problemă mai mare vor avea părinții micuților care au fost înscriși la creșă, și asta pentru că acestea se închid două luni, pe perioada verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.