Au apărut primele nemulţumiri după apropierea dintre PNL şi PDL. Ce dilemă...

Au apărut primele nemulţumiri după apropierea dintre PNL şi PDL. Ce dilemă are consilierul local Sandu Ştefan

0
DISTRIBUIȚI

stefan sandu si simion mosiu07

Fuziunea dintre PNL şi PDL rămâne în continuare un subiect numai bun de exploatat pentru politicieni. Primii care au condamnat apropierea dintre cele două partide au fost pesediştii, foştii parteneri ai PNL în USL. Principalul motiv pentru care social-democraţii s-au arătat împotriva fuziunii a fost apropierea actulalului preşedinte Traian Băsescu de PDL.


Aşa cum au repetat în nenumărate rânduri atât liderii PNL cât şi cei ai PSD, lupta USL a fost dusă împotriva lui Băsescu.

Deşi la nivel declarativ în Timiş nu existau nemulţumiri cu privire la decizia luată la Bucureşti, se pare că acestea au început să apară. Consilierul local al PDL Timiş Sandu Ştefan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spune că „eu încă nu am înţeles prea bine dacă fuziunea PNL şi PDL în Timiş şi Timişoara presupune şi consultări pe subiecte de actualitate urmate de exprimarea unor poziţii comune sau doar susţinerea necondiţionată a punctelor supuse votului de una dintre părţi”.

Interesant este faptul că atenţionarea a fost postată tocmai în seara dinaintea plecării liderului PNL Timiş Nicolae Robu la Bucureşti, acolo unde au loc noi discuţii pe marginea statutului PNL şi pe parginea fuziunii cu PDL. Primarul Timișoarei nu a mai făcut, până la urmă, călătoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.