Balta de la Michelangelo, subiect pe care primarul Robu nu face „băşcălie”....

Balta de la Michelangelo, subiect pe care primarul Robu nu face „băşcălie”. Ce spune despre stadiul lucrărilor şi ce le cere scepticilor

1
DISTRIBUIȚI

pasajul michelangelo 31 mai 2014 (16)

Lucrările de la subpasajul de la Michelangelo îi dau bătăi de cap primarului Nicolae Robu. Consilierul PC Nistor Geană a dorit să ştie, vineri, în plenul CLT, care este situaţia micii bălţi în care s-a strâns apă lângă subpasajul de la Michelagelo, sesizând să zona a ajuns subiect de ştire în ziarele locale.

„Domnule consilier, legile fizicii fac ca apa să se strângă acolo unde e o groapă şi în Statele Unite ale Americii şi unde vreţi.


Noi nu ne permitem să facem băşcălie pe acest subiect. O parte foarte vocală dintre timişoreni tratează această problemă ca fiind primul experiment de realizare a unui subpasaj în lume”, a replicat primarul.

Robu a explicat că lucrările sunt în grafic şi la staţia de epurare, şi la subpasaj. Pentru a fi cât mai convingător că zvonurile cu privire la problemele de pe Michelangelo sunt neîntemeiate, Robu a conchis că ”i-aş ruga pe scepticii acestei lucrări să facă angajamentul ca dacă ea iese la timp şi cum trebuie, şase luni să nu se folosească de ea”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.