Bărbații care se dădeau drept pastori penticostali și apoi abuzau sexual minori...

Bărbații care se dădeau drept pastori penticostali și apoi abuzau sexual minori au fost CONDAMNAȚI. Vezi ce pedepse au primit

1
DISTRIBUIȚI

inchisoare

Bărbații prinși anul trecut în noiembrie după ce autoritățile au obținut informații că aceștia întrețineau relații sexuale cu copii au fost condamnați de Tribunalul Caraș-Severin, pentru trafic de minori, la câte șase ani de închisoare.

Viorel Costel Luniţă şi Ştefan Fogoroşan pretindeau că sunt pastori ai Bisericii Penticostale ca să atragă în jurul lor copii din medii sărace.


Preferau băieții de 13 – 15 ani, pe care îi abuzau, iar ca să nu povestească despre cele întâmplate îi plăteau cu sume modice, între 30 și 50 de lei.

Copiii erau duși la locuința unuia dintre bărbați, unde li se arătau filme porno cu copii, după care li se cerea să repete în realitate cele văzute. Din investigaţii a reieşit că minorii ar fi fost plasaţi şi către alte persoane cu astfel de preocupări.

Luniţă şi Fogoroş au fost obligaţi, în solidar, la plata a câte 3.000 euro ori contravaloarea în lei pentru fiecare dintre cei patru băieți abuzați care au admis acest lucru. Totodată, potrivit expressdebanat.ro, a fost menţinut sechestrul asigurător instituit asupra autovehiculului marca Dacia Logan aparţinând inculpatului Luniţă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.