Bărbatul care şi-a omorât fiica vitregă şi apoi s-a sinucis a murit...

Bărbatul care şi-a omorât fiica vitregă şi apoi s-a sinucis a murit din cauza toxinei ingerate. Experții de la IML Timișoara analizează substanța

0
DISTRIBUIȚI

explozie07_arsuri ambulanta

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, din Călan, care şi-a omorât fiica vitregă de 34 de ani şi apoi s-a sinucis a decedat din cauza substanţei toxice ingerate, susţin medicii legişti, care au trimis probele la Institutul de Medicină Legală din Timişoara pentru a afla ce substanţă a folosit.

„Am trimis probe la Timişoara pentru a afla ce fel de substanţă a ingerat.


În mod sigur decesul a survenit din cauza substanţei ingerate. Rănile pe care şi le-a provocat cu cuţitul la nivelul braţelor şi toracelui sunt superficiale”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu.

În schimb, tânăra a decedat pe loc din cauza rănilor provate de agresor cu un cuţit. Procurorul de caz Ioan Nicodim, şeful Secţiei Penală de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara susţine că după ce a omorât-o pe tânără agresorul a ingerat o substanţă toxică adusă din ţara lui de origine Serbia. „În apropierea cadavrului bărbatului au fost descoperite două recipiente pe care scria în sârbeşte. Din câte ne-am dat seama este vorba despre un insecticid folosit în agricultură, însă vom şti exact după ce vom avea rezultatul necropsiei”, a mai declarat procurorul criminalist.

În urma discuţiilor cu rudele celor doi, anchetatorii au ajuns la concluzia că omorul urmat de sinucidere a avut loc în urma unui conflict care mocnea de câteva zile. Bărbatul ar fi încercat să o convingă pe mama tinerei să revină în ţară, din Elveţia, unde era la muncă, însă femeia îl anunţase că va divorţa.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.