Băsescu spune că publică înregistrarea discuţiei cu Ponta şi Petrescu pentru a...

Băsescu spune că publică înregistrarea discuţiei cu Ponta şi Petrescu pentru a vedea cine minte

1
DISTRIBUIȚI

congres pdl 1  basescu 7

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că pentru prima dată va face publică înregistrarea discuţiei cu premierul şi ministrul Finanţelor, după ce Victor Ponta a spus că s-au certat, iar tonul şefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost ”bădărănesc”.

Întrebat dacă au fost discuţii aprinse, preşedintele Băsescu a răspuns: ”Cred că am să fac altceva, o să fie prima dată când fac publice înregistrările discuţiillor, să vedem cine minte”.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunând că discuţia de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece şeful statului a vrut să facă doar propagandă politică şi a avut un „ton bădărănesc” la adresa ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu.

Întrebat care a fost tonul discuţiei, şeful Guvernului a răspuns: „Un ton destul de bădărănesc la adresa doamnei Petrescu.


Poate aflaţi de la preşedinte că studiile de la Harvard sunt nimic pe lângă studiile domniei sale”.

„Ne-am certat!”, a declarat anterior, agenţiei Mediafax, premierul Victor Ponta, după discuţia cu preşedintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

Surse oficiale declaraseră că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, după discuţiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic după această discuţie.

1 COMENTARIU

  1. deraiatul hotul basescu nu sia luat drogul a intrat in sevraj,simte cai fuge corabia de sub labe,de cand sau dat inregistrarile la a 3,cum au luat dela bercea 2.oooooo euro cu stanciu,kövesy,mircea ,capatana,ma ai luat bani dela tigani !!!! esti un securist hot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.