Basswave, muzică electronică la plaja Las Vegas de la lacul Ghioroc. Vezi...

Basswave, muzică electronică la plaja Las Vegas de la lacul Ghioroc. Vezi cine sunt invitaţii evenimentului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dubphizix

Amatorii de muzici electronice sunt invitaţi la BassWave Festival, eveniment organizat de High Kulture, în perioada 1 – 3 august, la plaja Las Vegas de la lacul Ghioroc, situat la 22 de kilometri de Arad. Unul din invitaţii speciali ai acestui festival este producătorul englez Dub Phizix, care, timp de mai bine de 20 de ani a inundat scena de drum and bass dominând-­o cu numeroasele colaborări şi producţii. Alături de el, cu aceeaşi greutate, va fi prezent şi MC-­ul Strategy din Manchester, văzut ca unul dintre punctele de reper din cultura hip­-hop engleză, recunoscut de legende precum Wu­Tang Clan şi Busta Rhymes.

Copilărind în Jamaica în vecinătatea prestigiosul Studio One, legendarul Daddy Freddy va veni pentru prima dată în ţara noastră, iar lista invitaţilor evenimentului îi cuprinde şi de DJ-eii şi producătorii italieni care alcătuiesc Numa Crew.


Din scena locală vor fi prezente nume mai mult decât cunoscute ca veteranul Mighty Boogie, Djubei, Burner Green, DJ Phoneme, Serious Dub, King Julien, Zona Verde, A*Lion, Digital Selecta şi nu în ultimul rând High Kulture, organizatorii evenimentului. Abonamentele valabile pentru cele trei zile de festival costă 45 de lei în avans (acestea putând fi procurate în Timişoara la Cuib d’Arte). La faţa locului abonamentele pentru trei zile vor costa 60 de lei, iar intrarea pentru o zi 45 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.