Casa cu Flori, unul dintre restaurantele emblemă ale Timișoarei, scos la vânzare....

Casa cu Flori, unul dintre restaurantele emblemă ale Timișoarei, scos la vânzare. Cât costă afacerea

0
DISTRIBUIȚI

casa cu flori

În timp ce în țară afacerile la cheie sunt scoase la vânzare la prețul unui apartament, timișorenii nu se înghesuie să vândă afaceri puse pe picioare. Cele mai accesibile oferte din această categorie cuprind doar autorizațiile și dotările necesare derulării unui business, în timp ce acelea care includ și proprietatea imobiliară adiacentă ajung la sume mai mari.

În Timișoara, în zona Girocului, o pensiune de șapte camere este disponibilă spre vânzare pentru suma de 480.000 de euro.


Proprietatea are un domeniu de 450 de metri pătrați. Imobilul a fost construit în urmă cu doi ani, și e structurat pe demisol, parter, două etaje și mansardă.

casa cu flori1

În zona centrală a orașului, restaurantul Casa cu Flori este o altă afacere la cheie scoasă la vânzare. Prețul cerut de proprietari se ridică la 900.000 de euro. Vila datează din anul 1915, este structurată pe cinci paliere, are 20 de camere și o suprafață utilă de 585 de metri pătrați. În prețul de achiziție este inclus mobilierul și toate cele necesare continuării afacerii de restaurant, la etaj, respectiv cafenea și cofetărie cu laborator propriu, la parter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.