Ce nereguli a descoperit viceprimarul Traian Stoia în activitatea Direcţiei Judeţene pentru...

Ce nereguli a descoperit viceprimarul Traian Stoia în activitatea Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional dă avize după bunul plac, fără a ţine cont de specificaţiile legii sau cel puţin aşa reiese din informaţiile oferite de viceprimarul Traian Stoia. Acesta a povestit că Direcţia a oferit un aviz pentru modificări interioare, demontare pereţi şi modificări exterioare, demontarea tâmplăriei şi montare climatizare la nişte apartamente din Piaţa Craiului Timişoara.


„Ei aprobă mutarea aparatelor de aer condiţionat pe curtea interioară, nu la stradă. În 02.12.2013 pentru același imobil se dă permisiunea mutării aparatelor de aer condiţionat şi pe faţa exterioară făcându-se precizarea că existenţa aparatelor nu afectează negativ imaginea ansamblului Liceului Piarist din care face parte imobilul”. Stoia spune că astfel de contradicţii nu sunt admisibile şi că „schimbarea arată o inconsecvenţă cu care nu putem fi de acord și vom face demersurile necesare la Direcția Cultură şi Culte”.

Viceprimarul a informat că dacă arhitectul Doina Antoniuc nu se conformează solicitării de a anula cea de-a doua hârtie, „cu următorul avion o trimitem la Bucureşti la minster şi în secunda doi devin inutili”. Stoia a lăsat să se înțeleagă că șeful Direcției, liberalul Sorin Predescu, momentan detașat la Craiova, ar putea fi schimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.