Ce ofertă specială a refuzat primarul Nicolae Robu din partea unei firme...

Ce ofertă specială a refuzat primarul Nicolae Robu din partea unei firme care dorea să îşi facă publicitate la JazzTm

3
DISTRIBUIȚI

jazz tm 2014 day 1 (15)

În urmă cu câteva săptămâni primarul Nicolae Robu mergea în vizită în cartierul Soarelui pentru a inspecta strada Vasile Balmuş proaspăt renovată. Bucuros că muncitorii s-a ţinut de cuvânt şi s-au mişcat cu eficienţă, primarul i-a cinstit cu mici şi bere, în plină stradă.


Paranghelia a fost un prilej numai bun ca edilul să se plângă din nou că proprietarii de garaje de pe strada Orion nu doresc să îşi dărâme construcţiile pentru a permite primăriei să amenajze spaţii în zonă. Însă primarul Nicolae Robu nu pare să scape atât de uşor de amintirea micilor şi a berii. Acesta a povestit ieri, în prima seară a JazzTm, că a avut o ofertă din partea unei companii. Pe scurt, afaceriştii ar fi dorit să ofere mici şi bere gratuit spectatorilor de la Jazz Tm, cu condiţia să îşi poată promova anumite produse. Edilul nu a oferit detalii despre identitatea companiei, dar a spus că a refuzat oferta fiindcă nu i s-a părut potrivită cu tematica JazzTm.

3 COMENTARII

  1. sau… daca anul trecut Continental impartea, pe neobservate cate o plasa cu accesorii personalizate, fiind mare sponsor, si au fost comentarii , anul acesta se protejeaza imaginea…..

  2. ce cauta domn’ Primar psihopata aia de crina Petza langa dvs? Intrebati-i pe colegii sau subalternii ei despre ce probleme are fata. Nu stiti pe cine cresteti la san …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.