Cel puţin un mort şi 50 de răniţi în urma deraierii unei...

Cel puţin un mort şi 50 de răniţi în urma deraierii unei garnituri de metrou, la Moscova. UPDATE Bilanț final: 20 de oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi

0
DISTRIBUIȚI

metrou-moscova-3

Cel puţin o persoană a murit, iar alte cel puţin 50 au fost rănite marţi în deraierea unei garnituri a metroului, la Moscova, au anunţat serviciile de salvare citate de agenţia Interfax. Accidentul s-a produs pe „linia albastră” a metroului din Moscova, către ora locală 8.30 (7.30, ora României), a precizat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat.


„Există răniţi”, a adăugat instituţia.

Însă, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare, citate de către agenţia Interfax, cel puţin o persoană a murit. „Potrivit unor date preliminare, o persoană a murit în urma accidentului, în apropiere de staţia Slavianski Bulevard”, a declarat această sursă. Directorul Departamentului de Sănătate pentru Moscova Gheorghi Goluhov, a declarat pentru Interfax că cel puţin 50 de persoane au fost rănite.

UPDATE Un nou bilanţ anunţă 20 de morţi şi peste 100 de răniţi în accidentul de la metroul din Moscova

Cel puţin 20 persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 100 au fost rănite în accidentul produs marţi la metroul din Moscova, potrivit unui nou bilanţ, într-una dintre cele mai grave catastrofe care au avut loc la metroul din capitala Rusiei, relatează AFP.

„Nouăsprezece persoane au murit la locul accidentul, iar o victimă a decedat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oleg Salagai, în timp ce bilanţul continuă să crească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.