Cluburile Heaven şi No Name, în atenţia autorităţilor locale. Cine cere măsuri...

Cluburile Heaven şi No Name, în atenţia autorităţilor locale. Cine cere măsuri pentru diminuarea gălăgiei

4
DISTRIBUIȚI

heaven (32) [1024x768]

Unul din primele conflicte dintre primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia revine în prim-plan.

În august 2013, Stoia anunţa închiderea pentru 30 de zile a cluburilor Riverdeck, Le Cinema, D’arc pe mal şi Insomnia, motivând că localurile tulbură liniştea noaptea, iar oamenii reclamă că nu se pot odihni. Aflat în concediu, Robu a replicat atunci așa cum se pricepe mai bine, printr-un sondaj pe Facebook.


„De mai mult timp, un număr de cetăţeni se plâng de zgomotul produs la ore târzii în noapte de cluburile din vecinătatea locuinţelor lor. Pe de altă parte, tinerii Timişoarei necesită locuri de distracție și noi nu avem voie să fim insensibili la nevoile tinerilor. În plus, cluburile oferă locuri de muncă şi plătesc chirii, taxe şi impozite importante la bugetul local. Pentru a lua decizia corectă în privinţa acestor cluburi – permiterea funcţionării pe mai departe sau validarea măsurii luate de viceprimarul Stoia de închidere temporară pe 30 zile ca primă sancţiune serioasă pentru tulburarea liniştii publice -, mi-ar fi util să vă cunosc opiniile. Cluburile în cauză sunt: 1. D’arc, 2. River Deck, 3. Insomnia, 4. Le Cinema, 5. Heaven, 6. Jazzissimo”, scria Robu la vremea respectivă. La rândul său, Stoia îl acuza pe Robu că umblă după voturi.

Ei bine, problema cluburilor gălăgioase a fost readusă în discuţie de consilierul local PNŢCD Bogdan Herzog, el însuși acționar la un local, care a cerut în plenul CLT ca administraţia să ia măsuri împotriva cluburilor Heaven şi No Name pentru că deranjează mii de locuitori. Rămâne de văzut dacă admistraţia Robu va găsi o cale de mijloc între distracţia tinerilor şi dorinţa de linişte a celor trecuţi de tinereţe.

4 COMENTARII

  1. Cluburile, CLT, primarul, trebuie sa respecte Legea ordinii si linistii publice. Legea nu se discuta, se aplica. In zonele adiacente acestor cluburi sunt si doua spitale cu sute de bolnavi internati.
    Amintesc primarului ca si locuitorii din zona sunt platitori de taxe si impozite si…votanti(!) pe care acum iii dispretuieste .
    Ziarista L.C.e cam certata cu logica elementara. Intr-un cartier nu locuiesc doar „cei trecuti de prima tinerete”. O invit sa „doarma” doua-trei nopti la noi si dupa aceea sa scrie un articol pe tema data. Daca are si un copil, cu atat mai bine. Sa vina cu el, sa se distreze pana in zori.

  2. ce clarviziune in articol…
    noaptea care tocmai a trecut a rasunat muzica in cartierul circumvalatiunii la un nivel cum nu am mai auzit pina acum. habar nu am daca era de la river deck sau heaven, nu este normal, sintem in ue, pt prostii de votanti este valabil un hcl care ii obliga sa nu faca zgomot noaptea si citeva ore dupa prinz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.