Concertul lui Andre Rieu va fi difuzat de două ori la Timișoara,...

Concertul lui Andre Rieu va fi difuzat de două ori la Timișoara, datorită numărului mare de solicitări. Când vor avea loc transmisiile

0
DISTRIBUIȚI

AR_8

Concertul Andre Rieu de la Maastricht care va fi difuzat pentru publicul timișorean pe 19 iulie, va fi reluat, din cauza numărului mare de persoane interesate să vizioneze spectacolul.

”Având în vedere interesul deosebit pe care transmisia prin satelit a concertului aniversar „André Rieu – Maastricht 2014” l-a trezit în rândul publicului timişorean, reprezentaţia de sâmbătă 19.07 este aproape integral vândută.


De aceea, firma organizatoare anunţă publicul doritor că s-a decis o reluare locală a proiecţiei concertului, tot la Sala de concerte „Ion Vidu”, duminică 20 iulie, ora 19:00”, a anunțat Sorin Arădean, reprezentantul companiei care oferă spectacole în calitate HD.

Preţul biletelor rămâne neschimbat 40 lei, acestea putând fi cumpărate tot de la casieria Cinema Timiş, zilnic 15:00-19:00.

Timișorenii sunt invitați să celebreze împreună cu melomani din întreaga Europă a 10-a aniversare a tradiţionalelor concerte de vară ale lui André Rieu, puse în scenă în cea mai romantică piaţă centrală a unui oraş din Olanda, piaţa Vrijthof din Maastricht. Pe 19 iulie, de la ora 20.45, concertul va fi transmis în high definition, în sala de Concerte a Colegiului Național de Artă Ion Vidu din Timișoara. Orașul nostru e unul din cele 600 de cinematografe din Europa care preiau și difuzează transmisiunea prin satelit a evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.