Coroanele funerare de peste doi metri ale țiganilor au făcut PRĂPĂD într-un...

Coroanele funerare de peste doi metri ale țiganilor au făcut PRĂPĂD într-un cimitir din Timișoara. Cine va plăti pagubele FOTO

4
DISTRIBUIȚI

DSCN2840

Mai multe locuri de veci din Cimitirul Eroilor au fost distruse de rromii care au pus mâna pe capela unor etnici germani. Întorși la finele săptămânii trecute în țară, rromii și-au îngropat o rudă defunctă, ocazie cu care au avut parte de un alai mortuar somptuos, din care nu au lipsit coroanele ”eroice” mai înalte de doi metri.


Monstruoasele aranjamente florale nu au fost decât sprijinite de capelă, iar în timpul furtunii, au picat de jur împrejur, distrugând în cădere mai multe monumente funerare.

”Au fost distruse crucile de lângă capelă. Etnicii rromi trăiesc în Germania. Au venit săptămâna trecută pentru înmormântare, iar acum, după distrugeri, au adus o chingă ca să lege coroanele. Au și vorbit cu meșterii ca să repare monumentele funerare stricate”, a declarat Dan Brăescu, administratorul companiei care are în concesiune cimitirul.

Reamintim că în ultima perioadă rromii din Timișoara au ajuns în atenția publică după ce s-a dovedit că au acaparat, fără drept, capele mortuare istorice din cimitire.

4 COMENTARII

  1. TIMISOARA A AJUNS BATAIA DE JOC A TIGANILOR CU AJUTORUL LUI CIUHANDRU SI ACOLITI LUI PINA CIND TIMISORENI VOR MAI SUPORTA ACEASTA NATIE FARA SCRUPULE SI BUNUL SIMT. UNDE SUNT INTELECTUALIDIN ROMANIA/? UNDE SUNT REVOLUTIONARI DIN TIMISOARA? PENTRU CE SA LUPTAT IN TIMISOARA PENTRU A ACAPARA TIGANI CENTRUL TIMISOAREI SI ACUM AU AJUNS SA FURE SI CAVOURILE ? DE CE NU I-I IA NIMENI LA INTREBARI DE UNDE AU ATITEA MILIOANE DE EURO,DACA IA FACUT CINSTIT SA FACA DOVADA LOR SI INPOZITELE PLATITE. INTR-O TARA NORMALA VENITURILE SE INPOZITEAZA DE CE LA TIGANI NU? PINA CIND SI PINA UNDE I-I LASATI SA-SI FACA DE CAP?

  2. Da’ rupeti-le bah capu’, ca sunteti ditamai orasul! Ce dracu’ stati si va plangeti pe net si pe la tv, uitandu-va pasiv cum va mananca aia de vii?! Pana cand, tantalailor? Azi-maine o sa va ia plapumile de pe voi si mancarea de pe aragaz, sclavilor! Timisoara – frumcea vietii!

  3. Lucrurile sint foarte sinple. Se stie cine si ce are. Se stie valoarea de circulatie. Primaria si fiscul pot face veruficari imediat.Daca a produs bani in lume ,oriunde,se afla imediat. Ce asteptam? D-le Prof univ dr ing Robu,actionati repede. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.