Cum explică primarul Nicolae Robu nota internă prin care își anunța angajații...

Cum explică primarul Nicolae Robu nota internă prin care își anunța angajații că nu își asumă răspunderea pentru ilegalitățile lor

1
DISTRIBUIȚI

robu gura

Ieri, o notă oficială trimisă de primarul Nicolae Robu angajaților din primărie a ajuns pe rețelele de socializare. Textul informării suna astfel: „precizez că semnătura subsemnatului pe diverse documente are doar menirea de a le oficializa, nu și pe aceea de a substitui răspunderea persoanelor din aparatul de specialitate implicate cu răspunderea Primarului, și nici măcar pe aceea de a împărți respectiva răspundere între persoanele din aparatul de specialitate implicate și Primar”.

După plenul consiliului local de vineri, primarul a oferit explicații pe marginea acestui subiect.


Edilul a spus că „este un act absolut normal și nu este nimic nou pentru angajați”. Edilul a insistat că fiecare angajat poartă răspunderea pentru acțiunile sale și a admis că, în cazul în care subordonații săi comit ilegalități prin acte pe care apare semnătura lui, va plăti și el. Robu a susținut că niciodată nu și-a impus voința în primărie și că atunci când i s-a spus că un lucru nu este conform cu legea, a abandonat proiectele. Pentru a fi și mai clar, edilul a oferit ca exemple „taxa pe turnuleț”, reducerea impozitelor pentru firmele cu sedii aflate în zone în care se desfășoară lucrări și introducerea unui impozit special pentru proprietarii care nu își îngrijesc terenurile. Edilul a conchis că a renunțat fără probleme la ideile de mai sus la sfaturile specialiștilor din primărie.

1 COMENTARIU

  1. tovarase Primar, nu cumva aceasta noata reprezinta rodul exclentei sale, emeritei, inegalabile profeionistei Sanda grebla”mana se facu”, adica conilerului personal al dvs?
    sunt convins ca orice consilier juridic din cadrul primariei, cu toate bubele lor, v-ar explicat notiunea de raspundere solidara, evident mai putin persoana amintita mai sus. poate ca ar fi bne ca inainte de orice elogii aduse consilierilor personali ai dvs. sa fiti mai cumpatat, vezi cazul consilierului chirila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.