Decizie SURPRIZĂ a Curţii de Apel Timişoara pentru comisarul şef Belezan de...

Decizie SURPRIZĂ a Curţii de Apel Timişoara pentru comisarul şef Belezan de la Penitenciarul Arad

12
DISTRIBUIȚI

inchisoare

Curtea de Apel Timişoara a judecat contestaţia procurorilor la decizia tribunalului de a-l cerceta în stare de liberate pe comisarul şef Mihai Belezan de la Penitenciarul Arad.


Acesta este cercetat penal alături de soţia sa, agentul Rodica Belezan, fiind acuzaţi că au pretins de la o martora denunţătoare suma de 2000 euro, pentru a aviza favorabil şi a interveni asupra membrilor comisiei din cadrul Penitenciarului Arad ca fiul acesteia, încarcerat în penitenciar, să primească dreptul de a ieşi la muncă.  Iniţial, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, instanţa de fond a dispus ca doar agenta să fie arestată la domiciliu, pentru comisarul şef neluându-se nicio măsură. După judecarea contestaţiei, Curtea de Apel Timişoara a decis arestarea pe 30 de zile a comisarului şef acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

12 COMENTARII

 1. Din 1990 se ocupa cu asa ceva , verificati…..Din 1985 angajat in sistem……….COMISARE AI FACUT DE RUSINE : PENITENCIARUL SI OAMENIII….ITI MERITI SOARTA…NU-I MULT 3-7 ANI. + COMPLICITATE , ETC. MAXIMUL 7 ANI.LA MITITICA.

  • Pentru „Comisarul”: pe el sa facut de ras,mai are multe pacate de platit,anul acesta a promovat in functii superioare la agenti pe UNII ce au facut uz de arma si incalcare de consemn….normal pentru bani !! Nu-i mai satura pamantul pe aceste scursuri ale societatii !!! Si….culmea,Dobra numeste in functii de SIGURANTA DETINERII SI REGIM PENITENCIAR pe Belezan, pe Briciu Codin sef serviciu…la fel, numiti amandoi pe functii de decizie…NU AU DAT EXAMENE PENTRU POSTURILE CE LE OCUPA NICIUNUL DIN CEI DOI !! NUMITI….DEGEABA ..OARE?? FELICITARI D.G.A. !! CAUTATI–ASCULTATI—MAI ADANC SI ….DOSARE AFLATI !! FELICITARI,AVETI SPRIJINUL MEU !!

 2. Dragos Bota , te rog pune si poze daca detii cu cei doi inculpati , cu catusele la mana , sa-i vada toata lumea si sa-i dam exemplu …

 3. DATII VA ROG EXEMPLU SI LA ANTENA 3 LA M. GADEA S-AI VADA O TARA INTREAGA…..

  Dragos Bota nu-i uita nici peste doua luni…sa dai acest caz si dupa 30/40 zile….ESTE INTERESANT….

 4. Va rog spuneti de-ce le-au rupt poarta de acasa mascatii cand i-au ridicat ??…LE-AU FOST FRICA. DAR CAND AU LUAT BANII NU LE-AU FOST FRICA??SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE……..

 5. Va rog sa reveniti cu acest caz infiorator si dupa 30 zile
  ( dupa terminarea celor 30 zile )….
  Ceva ce este de neconceput si imposibil, dar adevarat , ceea ce au facut acesti oameni ( Fam.Belezan ) , merita sa fie dati ca un exemplu negativ in toata tara , sa stie toti functionarii din sistemul Penitenciar de acest caz , sa nu se mai repete si de altii pe viitor.
  Domniilor si doamnelor din sistemul Penitenciar ma intreb tot timpul oare ce spune conducerea Administratiei Penitenciarelor, Ministerul Justitiei ( mai ales ca Penitenciarele sunt sub tutela Min.Just.) , Priministru , etc. , de acest caz ???
  Ce spun colegii lor , conducerea , etc. de acest caz a lor ??,
  ma intreb si ramin poate un simplu Cercetator care isi face singur gindurile , ce se intimpla oare in continuare cu ei si restu , ce poate sunt si altii implicati in acest caz .
  ISI MERITA SOARTA TOTI CEI IMPLICATI …
  LA PUSCARIE CU EI TOTI…. MULTUMESC…..

 6. Pot sa spun ca isi merita soarta ìmi sìnt foarte cunoscuți aceste două lichele care pozau în justitiari ar fi bine daca ar fi si condamnati pentru ca au facut mult rau in mod nejustificat multor oameni .La puscarie cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.