Descoperire macabră: un schelet uman a fost găsit în curtea unei case....

Descoperire macabră: un schelet uman a fost găsit în curtea unei case. Ce spun autoritățile

1
DISTRIBUIȚI

 

medicina legala

Un schelet uman a fost găsit marți de câțiva muncitori care efectuau lucrări în curtea unei locuințe dintr-un cartier arădean.


Osatura a fost găsită la o adâncime de 1.20 metri,  iar muncitorii au anunțat imediat autoritățile. Scheletul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Arad pentru examinare, însă există cel mai probabil va fi trimis la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a fi datat de către un antropolog, potrivit aradon.ro.

„Colegii mei au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil, câțiva muncitori care efectuau lucrări, respectiv au săpat un șanț, au găsit la o adâncime de 1,20 metri, un schelet uman. Acesta a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea examinării”, a declarat pentru aradon.ro agentul principal de poliție Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Autoritățile spun că în acest caz nu este vorba despre o faptă penală, deoarece în zona respectivă s-a aflat, în trecut, un cimitir și de-a lungul timpului au mai fost găsite schelete umane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.