Doi adolescenți au fost jefuiți de alți doi tineri, în plină stradă....

Doi adolescenți au fost jefuiți de alți doi tineri, în plină stradă. Unde i-au găsit polițiștii locali pe suspecți

1
DISTRIBUIȚI

suspecti

Doi adolescenți au rămas fără telefoanele mobile, după ce au avut de-a face cu doi tineri, mai mari, la Timișoara. Tâlharii au fost prinși de polițiștii locali.

”Polițiștii locali care patrulează pe timp de noapte în zona centrală a orașului au fost sesizați de doi minori de 17 și respectiv 16 ani că în jurul orei 3.30 au fost deposedați prin violență de două telefoane mobile de către alte două persoane, la intersecția străzilor Sfântul Ioan cu C.


Brediceanu. Imediat polițiștii locali au trecut la căutarea persoanelor descrise de victime, pe traseul Piața 700, str. Gheorghe Lazăr, Parcul Botanic, zonă în care existau indicii că s-au deplasat”, a relatat Daniela Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali au stabilit că tâlharii se numesc B. Daniel, de 23 de ani, cu domiciliul în Cernavodă – Constanța și D. Marius, de 36 de ani, cu domiciliul în Săbăuani – județul Neamț.

Cei doi se aflau între Parcul Botanic și calea ferată unde se adăpostiseră într-un cort improvizat. În cort a fost descoperit și unul din telefoanele mobile sustrase. Ei au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.