Doi morți și șase răniți, în urma unui accident provocat de un...

Doi morți și șase răniți, în urma unui accident provocat de un șofer teribilist. Cum s-a petrecut TRAGEDIA

8
DISTRIBUIȚI

accident parta 13 smurd

Se grăbeau să ajungă în Italia la muncă şi au provocat un accident grav în care şi-au pierdut viaţa doi oameni şi au fost răniţi alţi şase. Cumplitul accident a avut loc în acestă dimineaţă pe DN 7 între Deva şi Arad. Un autoturism în care se aflau cinci persoane şi care se îndrepta spre Italia a intrat într-o depăşire pe linie continuă, fără să se asigure, şi a izbit în plin o altă maşină care circula regulamentar.


În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta faţă al maşinii care circula regulamentar au murit pe loc.

Victimele, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 50 de ani, ambii din Lugoj, au fost scoși dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare. Şoferul vinovat de producerea accidentului şi cei patru pasageri au ajuns la spitalul din Deva. Tot la spital a ajuns şi un tânăr care era pasager în maşina care circula regulamentar. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare pentru aproximativ două ore.

8 COMENTARII

  1. „Soferii” cu masini competitive sau nu, dupa caz, care merg ca dementii, depasind CU ORICE PRET, astia sunt teroristii romaniei, noi nu avem talibani sau jihadisti inarmati, avem dobitoace carora societatea le permite sa umble inarmati cu un permis de conducere. Eu sunt pentru legi dure, ca altfel nu ne civilizam, dar poti cu dobitoacele din guvern?

  2. Drumul respectiv e unul dintre cele mai periculoase, cand conduc pe acolo, nu ma simt in siguranta, desi am experienta generoasa si conduc foarte defensiv…Masinile cu numere de Italia, Spania, Bulgaria, Bucuresti, Valcea, Suceava sau Bacau sunt printre cele de care trebuie sa te feresti in mod exceptional.

  3. se grabeau la munca in italia,adica la strans rahatul si schimbat pisatu la un bosorog de italian,sau va ganditi ca fac altceva moldovenii nostri imputiti prin italia?!?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.