Doi tâlhari, care i-au smuls lanțul de aur de la gât unei...

Doi tâlhari, care i-au smuls lanțul de aur de la gât unei femei, în plin centrul Timișoarei, prinși de trecători UPDATE Tâlharii au fost reținuți

5
DISTRIBUIȚI

lantisor

Doi tâlhari, care au jefuit o femeie, au fost prinși în această dimineață de doi timișoreni. Aceștia din urmă, impresionați de țipetele disperate ale victimei au pornit în urmărirea tâlharilor, i-au prins și i-au pus la pământ.


După care au chemat Poliția.

Imaginile parcă rupte dintr-un film de acțiune s-au petrecut vineri diminață, puțin după ora 7,00, pe strada Eneas din Timișoara. ”Victima se deplasa pe strada Eneas în această dimineață, în jurul orei 7,00. La un moment dat două persoane necunoscute, care veneau din spate, i-au smuls lanțul de aur de la gât și au vrut să fugă de la locul faptei. În momentul respectiv țipetele femeii au fost auzire de către alte două persoane de pe stradă, care au pornit în urmărirea tâlharilor. I-au prins, imobilizat și au chemat poliția, în acest moment fiind cu toții la Poliția Municipiului Timișoara, pentru audieri”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Tâlharii au 21, respectiv 18 ani. Pentru fapta lor riscă să petreacă după gratii până la 12 ani.

 UPDATE Cei doi tineri bănuiți de comiterea tâlhăriei de pe strada Eneas au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Felicitari celor 2 cetateni care au dat dovada de spirit civic si atitudine! Din pacate sunt foarte putini astfel de oameni,care daca vad pe cineva la greu ii sar in ajutor. La Sannicolau Mare,nu demult, un politist de criminalistica(din cate stiu eu),a cazut pe strada facandu-i-se rau,era bolnav omul, a stat acolo cateva ore fara ca cineva sa-l intrebe ce are,sa puna mana pe el sa vada daca este viu sau mort,daca este treaz sau beat, asta in plin centrul orasului (comunei electrificate !!) unde lumea circula.Au trecut si probabil se faceau ca nu il vad,altfel nu imi explic situatia,in cazuri de genul asta faci ceva,razi ,plangi, in functie de situatie,dar nu…Omul asta,lucra la criminalistica unde de fapt iti faci meseria fara sa deranjezi pe cineva,fara sa prinda ura lumea pe tine,si totusi fiind din acel oras cred ca era cunoscut de locuitori. Am un mare semn de intrebare?!!!, OARE ce s-ar intampla daca in aceasi situatie ar fi un politist de la circulatie care da amenzi,ridica permise de conducere,face dosare penale, oare ar fi in stare sa-l loveasca cu piciorele sa-l pedepseasca,sa se razbune, ce spui victoras nu ti-ai pus intrebarea !!!??? RUSINE celor care au trecut pe acolo !!! Cata rautate si ura, si ma intreb de unde, s-a adunat in acesti oameni !!!??? Mi-e rusine ca traiesc printre astfel de oameni !!!

  2. Felicitari sincere celor doi cetateni. Am facut si eu o data ceva similar si daca am face toti asa ceva va asigur ca orasul nostru ar fi mult mai curat social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.