După palmieri, poliţia locală va păzi și jardinierele de pe podul Michelangelo....

După palmieri, poliţia locală va păzi și jardinierele de pe podul Michelangelo. Ce misiune vor avea oamenii legii pe şantierele din oraş

2
DISTRIBUIȚI

pasaj michelangelo noaptea (1)

Primarul Nicolae Robu se îngrijeşte cu sârg de fișa postului poliţiştilor locali. Imediat după amplasarea palmierilor pe Bulevardul Brătianu mai mulţi agenţi au fost detaşaţi pentru a păzi plantele exotice care au adus Timişoarei renumele de Palmişoara. Odată cu reluarea traficului pe podul Michelagelo una din marile bucurii ale lui Robu au fost jardinierele cu flori amplasate în zonă.

Astăzi, supărat, edilul s-a plâns că „s-au găsit nişte indivizi, vă daţi seama de ce nivel pot să fie aceşti oameni, care au aruncat două jardiniere cu flori pe treptele dinspre Parcul Rozelor.


În timpul nopţii se va patrula cu grijă în zona respectivă. Plus că trebuie păzit şi şantierul, nu numai jardinierele. Există mulţi indivizi certaţi cu legea şi cu bunul simţ, până la urmă. Asta este, noi trebuie să mergem mai departe să le facem faţă şi lor”.

A doua sarcină pe care Robu a trasat-o poliţiei va fi patrularea pe la şantiere. „La şantierele pe care le avem de anvergură mare a unor străzi se adaugă acum şi aceste lucruri care nu sunt de o amploare mare, mă refer la lucrările de ducere în subteran a cablurilor. Chiar i-am cerut astăzi directorului Poliţiei Locale să îmi facă un inventar al situaţiei de pe teren din oraş pentru că din birou nu mai pot să ştiu care este situaţia şi am vrut să am alt feed-back decât cel al Direcţiei Tehnice”, a spus Robu.

Primarul a adăugat că „poliţia locală va avea de făcut o trecere pe cele 1.100 de străzi ale Timişoarei şi de făcut o informare despre cine lucrează”, pe motiv că „nu avem suficienţi anagajaţi numai în aparatul Direcţiei de Mediu sau la Tehnic pentru a vedea tot ce se întâmplă în oraş”.

2 COMENTARII

  1. tot acest comportament „de acest nivel” este onor roada anilor de pana acum cand s-a investit foarte mult in educatie, in valori sanatoase si trainice, in sanatatea fizica, psihica si sufleteasca a oamenilor, in respectul si decenta pentru om, in sine, si pentru ca nevoile lui FUNDAMENTALE sa fie asigurate la nivel de bun simt; tot ce se intampla, dar suntem orbi sa vedem, ne arata ce boli avem si nu vrem sa le operam. E unfel de a pune cineva degetul pe rana numita mizerie sufleteasca, economica, micime si meschinarie in vreme ce noi nu vrem sa vedem rana asta si ne cumparam o poseta foarte scumpa cu care sa defilam pe Alba IUlia, intr-o zi de canicula, cand toti stau prin case si, prin urmare, nu ne vede nimeni. Dar noi, avem poseta si ne negam rana. Orasul este murdar. Ce sa mai, este murdar. Asa ca 2 3 flori, nu ascunde murdaria.

  2. Robu-le politia asta de opereta cu care te asifezi cu toate ocaziile nu are nici o treaba!Ru personal te felicit ca sunt de paza la jardiniere ,idem palmierii -e un lucru bun si exact pe capacitatea lor fizica si intelectuala.
    Am un singur regret:regret ca platim adunatura asta locala ,pt un pseudoserviciu !!!Sunt fara valoare si incompetenti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.