Elena Udrea a mărturisit la Timişoara: „Sunt un produs periculos”. Ce vede...

Elena Udrea a mărturisit la Timişoara: „Sunt un produs periculos”. Ce vede șefa PMP când se uită în oglindă

3
DISTRIBUIȚI

elena udrea smile

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a fost prezentă astăzi la Timişoara, unde a vizitat o fetiţă care are nevoie de bani pentru o operaţie de alungire a oaselor de la un picior. Tânăra de 18 ani a suferit nu mai puţin de patru operaţii până acum şi momentan are nevoie de suma de 2.000 de euro, bani pe care Udrea i-a donat, pentru a face un ultim procedeu medical prin intermediul căruia să îşi reia viaţa de om obişnuit. Emoţionată de povestea micuţiei care s-a accidentat la doar cinci ani de zile, Udrea i-a promis că la anul o va aştepta la ieşirea din şcoală, pentru a fi prima care să afle ce rezultate a obţinut la Bacalaureat.

Udrea nu a fost la fel de amabilă şi cu adversarii politici. Despre premierul Victor Ponta, şefa PMP a precizat că „domnul Ponta nu ştiu la ce se grăbeşte acolo la Bruxelles, că nu ştiu ce poată să facă, pentru că nu e în stare.


Câtă vreme mai avem un om care ne poate reprezenta util la Bruxelles, dacă, Doamne fereşte, vom ajunge să ne reprezinte asta va fi drama României, dar să ne mai bucurăm până atunci”. Despre liberalul Crin Antonescu, Udrea a spus că „nu are ce căuta la preşedinţia României, în condiţiile în care „nici măcar nu a spus că regretă că a fost alături de Victor Ponta în acţiunea aceea de decapitare a statului (n.r – referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu). Dânsul văd că nu numai că nu se dezice sau nu spune că îi pare rău, dar le cere şi celor de la PDL să nu mai spună că nu este o lovitură de stat”. În schimb, aşa cum era de aşteptat, despre preşedintele Traian Băsescu, Elena Udrea a avut numai cuvinte de laudă. „Sper că nu ne vom trezi că din noimebrie încolo avem România înapoi în perioada lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu. El este un campion, problema este cine va veni în locul lui”. Nu în ultimul rând, Udrea a menţionat, la cererea presei, că aşa cum a spus fostul membru PMP Adrian Papahagi, se consideră un „produs periculos”, în condiţiile în care se uită în oglindă şi constată că trezeşte teama atâtor bărbaţi politici.

3 COMENTARII

  1. ce penibila ! ii face Basescu partid doar pentru ea si acuma se considera un „produs periculos” .pai cand vii de la PLESCOI cu mainile in buzunar si dupa cativa ani de facut facultate particulara ,de lucrat doar la stat si un maritis dubios ai asemenea avere si nimeni in tara asta nu se si nu o intreaba: CUM este posibil ? este clar ca suntem niste imbecili! ba mai mult este si votata de unii .

  2. Lenuto ce-ai zice daca Adrian Nastase mai face un efort si astapta in puscarie pana in 2015,cand o sa aibe un nou coleg de camera?Ar fi interesant sa-ti vad idolul iesind dimineata din celula cu ochii umflati,schiopatand ,batut mar de „colegul”de celula si cu un aer nevinovat sa spuna ca nu s-a intamplat nimic,a alunecat si s-a lovit cand a vrut sa ridice sapunul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.