Eroare cu repetiție în vestul țării. Cum s-a omorât din greșeală un...

Eroare cu repetiție în vestul țării. Cum s-a omorât din greșeală un bănățean

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Un bărbat și-a pus capăt zilelor, însă fără să facă acest lucru în mod intenționat: a fost atât de beat încât a confundat sticlele.


În loc de tărie a dat pe gât o sticlă cu lichid de spălat vasele. A doua zi dimineața, bărbatul a fost găsit mort de către mama sa.

”Duminică, o femeie din comuna Doclin, a sesizat lucrătorii Postului de Poliţie Doclin că fiul său O.G, de 46 ani a băut soluţie de spălat vase, se simte rău şi solicită intervenţia ambulanţei, care a constatat decesul acestuia”, transmite Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că O.G., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a băut dintr-un recipient din plastic soluţie de spălat vase. În cauză nu sunt suspiciuni de omor, urmează ca medicul legist după efectuarea necropsiei să stabilească cauza morţii.

Este al doilea caz de acest gen petrecut în ultimele două săptămâni în vestul țării. Acum mai puțin de două săptămâni, un tânăr arădean a murit în chinuri groaznice după ce a băut, din greșeală, insecticid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.