Expertul în vinuri al Reginei Elisabeta a Marii Britanii vine la Timișoara....

Expertul în vinuri al Reginei Elisabeta a Marii Britanii vine la Timișoara. La ce eveniment special va participa

0
DISTRIBUIȚI

Jancis4

Consultantul regal în materie de vinuri al Elisabetei a II-a a Marii Britanii ajunge la Timișoara. Oenologul va participa la un eveniment menit să educe băutorii.

Jancis Robinson este unul dintre cei mai faimoși și respectați critici de vinuri din lume. Ea a fost distinsă cu Ordinul Imperiului Britanic, este Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a. Scrie pentru Financial Times și pentru site-ul ei. Este editor al „The Oxford Companion to Wine”, co-autor al „The World Atlas of Wine” și al „Wine Grapes” – un ghid complet cuprinzând 1368 de varietăți de struguri, fiecare din aceste cărți fiind recunoscute ca și standard de referință în întreaga lume.

Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va afla pentru prima oară în România în perioada 14-16 noiembrie când, la Timișoara va avea loc prima ediție a Salonului de vinuri ROVINHUD, un eveniment organizat în beneficiul tinerilor cu dizabilități din cadrul Asociației ”Ceva de Spus”.


În cele trei zile iubitorii de vin și profesioniștii din domeniul HORECA vor putea degusta vinuri românești și străine care nu se regăsesc pe rafturile supermarketurilor, majoritatea expozanților fiind crame care nu participă la târguri și festivaluri de vin.  În plus, în ziua de sâmbătă pasionații de vin vor avea ocazia să participe la masterclassuri și să învețe de la cei mai buni experți din lume.

„Sunt încântată să cred că scurta noastră vizită în Timișoara (unde sunt interesată să aflu mai multe despre vinurile locale) ar îmbunătăți viața unor tineri cu dizabilități”, a declarat Jancis Robinson, Master of Wine, care va susține prezentarea la masterclass pro bono în beneficiul tinerilor cu dizabilități de la Asociația Ceva de Spus.

Tot profitul evenimentului va fi folosit pentru achiziționarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant. (Foto: The Guardian)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.