Un medic de la Casa Austria s-a aruncat de la etajul III...

Un medic de la Casa Austria s-a aruncat de la etajul III al unui bloc, ca să nu îl prindă soțul amantei. În ce stare este

8
DISTRIBUIȚI

ambulanta echipajIncident incredibi la Timișoara. Un medic de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc, de frică să nu dea de el soțul amantei sale.

Bărbatul, un indian care a terminat facultatea de medicină la Timișoara, S.


B., a mers vineri să își viziteze iubita, o femeie în vârstă de 32 de ani, la scurt timp după ce soțul acesteia a părăsit domiciliul conjugal. Niciunul din cei doi amorezi nu se așteptau ca bărbatul încornorat să revină așa repede acasă. Când acesta a deschis ușa, amantul, în disperare de cauză, a sărit e fereastră. Singh B. a ajuns la Spitalul Județean în stare critică. El a fost preluat de o ambulanță și dus la spital cu răni serioase.

Polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate cele întâmplate pe strada 1 Decembrie. ”Polițiștii Secției 2 Timișoara efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate  circumstanțele producerii incidentului”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

8 COMENTARII

  1. banatenii asta sunt foarte puri ei asa de fel. mai puri decat PUR-ul. indienii sunt nu stiu cum.oltenii nu mai zic,ardelenii(cluj) au nu stiu ce! ba da barna din ochiu vostru nu vi-o vedeti? daca e indian,ce sa ii faci? care e problema ca avea si el o amanta?

  2. mai nu-i chiar asa de uratenie, vezi pe Face.book dupa Happy Singh. ce sa-i faci, daca barbatii romanii merg la lucru, cineva trebuie sa intretina atmosfera in acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.