De câți bani a făcut rost un bărbat după ce a inventat...

De câți bani a făcut rost un bărbat după ce a inventat un accident rutier

1
DISTRIBUIȚI

telefon furat 2

Și-a creat un adevărat scenariu, dar a ajuns pe mâna polițiștilor. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din județul Bacău care a făcut rost de 50.000 de lei cu o minciună.


Acesta a inventat un accident rutier, a pus mâna pe telefon și a sunat o femeie de 65 de ani din Deva. Bărbatul i-a povestit telefonic bătrânei că fiul ei ar fi fost implicat într-un accident rutier în care ar fi rănit doi copii și o femeie pe trecerea de pietoni. Ca să îi „salveze fiul de la închisoare”, acesta i-a cerut bătrânei suma de 50.000 de lei.  Speriată, femeia a retras din bancă întreaga sumă solicitată şi i-a dat-o celui în cauză.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva – IPJ Hunedoara l-au identificat şi reţinut pe bărbatul de 41 de ani bănuit de comiterea infracţiuni de înşelăciune, prin metoda „accidentul”. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelaciune.

1 COMENTARIU

  1. Ce legatura are tag-ul „jud.Bacau” cu stirea? Doar pentru ceva trafic in plus? Jurnalista, de soi basist, nu ar strica sa fie atenta la ce scrie! Si daca tot vrem sa scrie cu diacritice, atunci sa scrie peste tot unde e nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.