O femeie din Kazakhstan s-a ascuns în maşina unui neamţ pentru a...

O femeie din Kazakhstan s-a ascuns în maşina unui neamţ pentru a fugi din România. Ce planuri avea

0
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera caine

O femeie din Kazahstan a încercat să treacă fraudulos frontiera României, ascunsă în mașina unui neamț.

Duminică, în jurul orei 3.30, la Punctul de trecere a frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul german Vjaceslav V., conducând o autoutilitară marca „Mercedes Benz Sprinter”, înmatriculată în Germania.


Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii au avut suspiciuni cu privire la faptul ca ar fi mai multe persoane în mijlocul de transport, astfel că au procedat la efectuarea unui control amănunţit. ”Cu aceasta ocazie, a fost descoperită o persoană de sex feminin care era culcată pe podeaua din spate, între două scaune ale microbuzului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este din Kazakhstan, are 20 de ani şi se numeşte Yulia V. Ea a declarat a recurs la această metodă pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen şi dorea să ajungă în Germania”, a explicat Mihaela Marcoff, de la Poliția de Frontieră Timișoara.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei, iar pe numele soferului s-a dispus punerea în miscare a acţiunii penale sub aspectul sâvârţirii infracţiunii de trafic de migranţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.