Fost consilier județean, găsit incompatibil de ANI. Ce afaceri derula firma la...

Fost consilier județean, găsit incompatibil de ANI. Ce afaceri derula firma la care era administrator cu instituția județeană

0
DISTRIBUIȚI

ristache costinelAleși și foști aleși locali și județeni declarați incompatibil de Agenția Națională de Integritate, pe bandă rulantă. După ce săptămâna trecută consilierul județean Gheorghe Roșeți, din Caraș-Severin, a fost declarat incompatibil pentru afaceri derulate cu instituția județeană, acum un fost coleg de-al său, Ristache Costinel, este pus în aceeași poziție. Conform ANI, în perioada în care acesta a fost consilier județean, a derulat un contract de peste 7.000 de lei cu CJ Caraș-Severin.  „S-a aflat în stare de incompatibilitate în 06 septembrie 2010 – 31 iulie 2011, întrucât societatea la care acesta este administrator și asociat unic a furnizat produse și servicii către C.J.


Caraș Severin (în calitate de beneficiar), încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Suma totală achitată de către C.J. Caraș Severin pentru produsele și serviciile de care a beneficiat a fost de 7.143,9 Lei”, se arată în comunicatul de presă transmis de ANI.

Contactat de jurnaliștii de la www.expressdebanat.ro, Ristache a susținut că nu a derulat nici un astfel de contract cu instituția județeană și că va ataca în instanță decizia ANI:  „Sunt niște prostii spusele lor, iar eu voi ataca în instanță decizia. E stilul ANI, nu am ce să comentez! Întâmplător, știu despre ce este vorba. Angajații Consiliului Județean, probabil, au cumpărat de la firma pe care o dețin freon și vreo doi robineți. Eu nu le pot face listă celor care vând la magazinul pe care îl dețin cu restricții la clienți sau să le spun nu vindeți pentru cutare sau pentru cutare. Este o aberație, din suma vizată vă puteți da seama!

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.