Frații solistei de muzică populară Stana Izbașa, cercetați după un scandal în...

Frații solistei de muzică populară Stana Izbașa, cercetați după un scandal în care un polițist a fost deposedat de armă. Vezi ce s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

 

arma pistol

Un polițist care se afla în timpul serviciului a fost deposedat de pistolul din dotare în timp ce intervenea într-un scandal din localitatea bănățeană Cornea din județul Caraș-Severin.

Polițistul a ajuns, împreună cu alți colegi, la un bar din localitatea aflată în apropiere de Băile Herculane, oamenii legii fiind chemați cu un apel la 112 de către concubina administratorului localului.


Femeia dorea să-l părăsească pe bărbat, iar acesta nu era de acord, iar lucrurile au degenerat.

În scandalul dintre cei doi iubiți au intervenit alți doi bărbați, iar în timpul discuțiilor aprinse polițistul a rămas fără arma din dotare. Situația a fost rezolvată doar după sosirea șefului poliției din Băile Herculane, care a și recuperat pistolul. Cei trei bărbați vor fi cercetați în stare de libertate pentru ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Conform resita.ro, doi dintre cei trei suspecți sunt frații cunoscutei interprete de muzică populară Stana Izbașa.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.