Furtuna a făcut PRĂPĂD în Lugoj. Un acoperiș s-a prăbușit, la o...

Furtuna a făcut PRĂPĂD în Lugoj. Un acoperiș s-a prăbușit, la o distanță mică de trecători, și mai multe străzi au fost inundate UPDATE Circulație blocată pe E70

0
DISTRIBUIȚI

furtuna lugojonline

O furtună de nici jumătate de oră a făcut prăpăd, joi după-amiază, în mai multe zone din Lugoj. Acoperișul unui bloc a căzut de la zeci de metri înalțime într-o parcare din cartierul Cotu Mic din Lugoj. Câteva străzi au fost inundate, grindina a distrus culturile oamenilor, iar mai mulți copaci s-au prăbușit, conform lugojeanul.ro.

Patru străzi din Lugoj, dar și cele de pe malurile Timișului au fost inundate în urma volumului mare de precipitații.


Grindina a distrus culturile din grădinile oamenilor din anumite părți ale orașului și a celor din satele din împrejurimi. O pagubă serioasă s-a înregistrat în cartierul Cotu Mic, acolo unde un acoperiș de bloc a căzut într-o parcare de la zeci de metri înălțime. Acoperișul s-a prăbușit la câțiva centimetri de mașinile locuitorilor și la distanță mică de câțiva trecători. Oamenii au ieșit din case să își mute mașinile de frica să nu fie avariate. Pompierii au fost chemați în ajutor să degajeze copacii rupți și să elibereze parcarea de acoperișul căzut.

UPDATE Circulație blocată pe drumul European 70, după ce o creangă uriașă a fost doborâtă de un stâlp de înaltă tensiune. Stâlpul a căzut lângă o benzinărie, pe raza localității Coșteiu. În cele din urmă aceasta a fost degajată de polițiștii din localitate.

Sursa foto: Lugojonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.