Grupare de contrabandiști de țigări, anihilată de Poliția de Frontieră. Cum acționa...

Grupare de contrabandiști de țigări, anihilată de Poliția de Frontieră. Cum acționa rețeaua la granița cu Serbia

2
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda sag

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș Severin au descins, în această dimineață, la 21 de locuințe, într-o amplă operațiune pentru destructurarea unei grupări specializată în contrabanda cu țigări.


Gruparea acționa în zona localității cărășene Iam de la frontiera cu Serbia, operațiunile fiind coordonate de Eugen Mărilă.  Țigările erau aduse peste câmp cu ATV-urile și căruțele, după care erau depozitate și vândute mai departe. Polițiștii de frontieră au monitorizat activitățile grupării din ultimele trei luni, reușind să și intercepteze două transporturi de tutun de contrabandă. Prejudiciul stabilit până acum este de 100.000 euro.

În această dimineață, anchetatorii au descins în localitățile Iam, Milcoveni, Oravița și Vrăniuț, unii dintre suspecți încercând să scape de țigări când polițiștii de frontieră le-au bătut la poartă.  21 de persoane vor fi audiate de procurorii DIICOT. Vom reveni cu amănunte.

2 COMENTARII

  1. O sa le dea drumul .
    La fel sa intamplat si cu familia de tigani care vinde si in ziua de azi tigari la Calea Sagului, un pic de hau hau , si apoi nimic .
    De saluta respectosi cu sectoristi de la 3.
    In rest mai nimic aceleas locuri aceleas obiceiuri.
    Praf in ochii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.