Guvernul ÎNCHIDE o universitate din Timișoara. Ce NEREGULI GRAVE au fost constatate

Guvernul ÎNCHIDE o universitate din Timișoara. Ce NEREGULI GRAVE au fost constatate

2
DISTRIBUIȚI

ume-timisoaraGuvernul a închis patru universităţi şi monitorizează alte 135 de programe de studiu. În urmă cu puţin timp ministrul delegat pentru învăţământ superior, Mihnea Costoiu, a anunţat la postul Realitatea că a demarat cea mai mare operaţiune de curăţenie din sistemul de educaţie. Universităţile închise sunt: Universitatea Financiar-Bancară din Bucureşti, Institutul Teologic Romano-Catolic din Bucureşti, Universitatea Mihai Eminescu din Timişoara şi Universitatea „Mihail Kogălniceanu” Iaşi. Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, a explicat la Realitatea TV că cele 135 de programe de studiu nu respectau condiţiile de calitate.


„Am decis intrarea în lichidare a acestor programe. Aceste universităţi nu mai organizează admitere. Vorbim de cea mai mare curăţenie din ultimii 25 de ani. Toate aceste lucruri sunt realizate cu ţinta de a avea un învăţământ de calitate. Fac un apel către tineri să se uite pe site-ul Ministerului Educaţiei şi să aleagă acele universităţi care sunt acreditate”, a spus Costoiu.

Începând cu anul 2014-2015 nu se mai organizează examene de admitere. Respectivele universităţi nu mai au dreptul să mai organizeze examen de admitere”, a spus Costoiu, care a precizat că studenţii care urmează deja cursurile nu vor fi afectaţi de această decizie.

Sursa foto: jbv.ro

 

 

2 COMENTARII

  1. Chiar mai Marse, ce nereguli grave au fost constatate? Voi de unde va luati stilul asta de 3 lei, cumva de pe SPORT.RO? Tot vad titluri din astea pline de „senzational” in ele si am impresia ca va bateti joc de cititori.
    Mai uita-te inca o data peste titlurile voastre din prima pagina: toate se termina ceva de genu’: „ce-a fost”, „ce s-a intamplat de fapt”, „ce s-a descoperit” etc.

    Mi se par faze de 3 lei pe care se pare ca voi de folositi ca niste copii silitori.

    Pacat, incercati ceva original totusi, nu titluri de Cancan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.