Ianăș Roșeți, dus în fața Tribunalului Timiș pentru arestare. Vezi prin ce...

Ianăș Roșeți, dus în fața Tribunalului Timiș pentru arestare. Vezi prin ce locuri surprinzătoare avea ascunși banii UPDATE 6 Ultima dorință înainte de a merge în arest

7
DISTRIBUIȚI

ianas roseti 1

Ianăș Roșeți, directorul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin a fost dus, astăzi, la Tribunalul Timiș, după ce DNA Timișoara a solicitat arestarea lui preventivă pe 30 de zile pentru luare de mită. Vă reamintim că acesta a fost prins în flagrant, ieri, în locuința sa din Teregova, după ce a primit o nouă tranșă din șpaga totală de 8.000 de euro, solicitată pentru un contract atribuit prin direcția pe care o conducea.

Ieri a primit 9.000 de lei, care au fost găsiți de anchetatori într-una dintre camere. În timpul percheziției, sub unul dintre paturi au fost găsiți 12.000 de lei, iar în alte locuri din casă, alți aproximativ 3.000 de euro. Toate sumele de bani au fost ridicate de anchetatori.

Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ce decizie vor lua magistrații de la Tribunalul Timiș în privința lui Ianăș Roșeți.

UPDATE 1 Ianăș Roșeți a fost adus în cătușe, sub escortă, la sala de tribunal unde se judecă solicitarea DNA de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a avut grijă să își ascundă cătușele sub o haină. În acest moment, avocații săi studiază dosarul și se așteaptă începerea judecării cauzei.

UPDATE 2 A început procesul în care se judecă solicitarea procurorilor DNA.

UPDATE 3 DNA a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că  în cauză există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă potrivit căreia, inculpatul Roşeţi Ianăş, în calitate de director executiv al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Caras –Severin (instituţie publică aflată în cadrul Consiliului Judeţean Caras – Severin), a pretins de la un denunțător diferite sume de bani, reprezentând 10% din valoarea unor contracte de întreţinere a drumurilor pe timp de iarnă încheiate de societatea comercială administrată de către denunţător cu instituţia condusă de către Roşeţi Ianăş, acesta din urmă condiţionând atribuirea contractelor şi efectuarea plăţilor pentru fiecare din lucrările facturate de certitudinea remiterii sumelor pretinse.


Lucrările au avut în vedere anii 2011 – 2012 şi 2012 – 2013, iar valoarea totală a sumelor deja remise este de aproximativ 8.000 euro . Procurorii DNA au beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informații Caraş – Severin și al Direcției Generale Anticorupție Caraş – Severin din cadrul M.A.I.

UPDATE 4 Audierea lui Ianăș Roșeți s-a încheiat, în timpul audierilor acesta susținând că nu știe cum au ajuns la el banii primiți șpagă. Omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde a rămas în sala de judecată, așteptând verdictul.

UPDATE 5 Tribunalul Timiș a decis ca Ianăș Roșeți să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE 6 Avocatul lui Roșeți a declarat, imediat, în sală, contestație la decizia de arestare preventivă. „Să-mi aduceţi o perină şi o pătură”, le-a cerut Ianăş Roşeţi apropiaţilor săi care au aşteptat verdictul pe holurile tribunalui. A refuzat să comenteze decizia judecătorului, dar a susţinut, în continuare, că este nevinovat.

7 COMENTARII

  1. Frunză vezi ca procurorul asta nu se lăsa pana nu pune mana pe tine, el l-a luat pe Anculia, pe SImi, pe Roseti, mâine ti-l baga la parnaie pe Ghiorghioni, iar tie o sa-ti dea ani de pușcărie ,,fara număr”.Apropo e de la Arad băiatul .

    • bey Cocs!
      sa ma kc in beregata ta si sa tzo dau la ochiu maro.
      ca te stiu pra tini si pra famelia ta de tigani boratz catz mancat pita buna la tata la combinat.

  2. Sechestru pe avere și confiscarea urgenta . Cine trebuie sa pună în practica ăsta pana la rudele de grad 4 k toți au profitat de funcția infractorului și au făcut afaceri pe seama banului public . Confiscarea mașinilor de la copii BMW 5 de unde bani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.