Incredibil, dar adevărat: într-un cartier din Timișoara anului 2014 există locatari care...

Incredibil, dar adevărat: într-un cartier din Timișoara anului 2014 există locatari care au WC în curte şi nu sunt branşaţi la utilităţi. Cum vor autoritățile să-i ajute

2
DISTRIBUIȚI

ruine in cartierul fabric

Traiul în condiţii de pe vremea strămoşilor noştri pare incredibil în Timişoara anului 2014, dar pentru unii este o realitate. Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că primăria face verificări în zona Fabric, atât la imobile aparţinând municipalităţii, cât şi la imobile care au proprietar privat.

În cadrul unor inspecţii, cei care se ocupă de verificări au descoperit că la un imobil situat pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr.3, unde există patru apartamente, lipsesc sistemele de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi faptul că oamenii au WC comun, situat în curte.


„S-a întocmit caietul de sarcini pentru achiziţionarea lucrărilor necesare pentru racordarea la reţeaua de apă şi canal şi se vor dota apartamentele cu WC şi apa curentă. Se va revizui instalaţia electrică şi se vor lua măsuri pentru remedieri. S-au refăcut trotuarele din zonă, dar la acest imobil a fost lăsat loc pentru traversarea cu conducte şi realizarea branşamentului. Necesită zugrăveli şi tencuieli care se vor face în viitor în funcţie de bugetul alocat”, a spus Stoia.

Au fost efectuate verificări şi la imobile situate Strada Constantin Titel Petrescu (Neculuţă) nr. 6 , Strada Neculuţă nr. 7 , Strada Dacilor nr8, nesoluţionat, Dacilor nr. 13 , Str. Mihalache (Bicaz) nr. 10 , str. Bicaz nr. 13, str. Bicaz nr. 14 – imobil proprietate privată, str. Bicaz Nr. 18 , Str. Mihalache Nr. 19 , Str. Bicaz Nr. 24 – imobil proprietate personală, Strada Constantin Negruzzi nr. 7, Piața Traian nr. 6 colţ cu Anton Pann – imobil proprietate personală, Strada Zăvoi nr. 2, unde în cea mai mare parte neregulile descoperite se leagă de faptul că oamenii nu îşi îngrijesc proprietăţile.

2 COMENTARII

  1. proprietati neingrijite? mda, zona piata traian este trasata din pix zona istorica si nu poti sa pui un cancioc de tencuiala fara AC si mai ales aprobari si ultra-aprobari de la monumente istorice, adica ceva foarte dificil de facut mai ales daca locatarii sint minoritari.
    oare acei „ciiudati” care nu au apa si canalizare o sa poata sa plateasca factura aquatim in care pe linga consumul de apa o sa plateasca si taxe pt apa de ploaie?

  2. zona necesita o analiza mai complexa din partea primariei !inclusive ce si cum s-a construit,localuri…chiriasi ai primariei care terorizeaza piata si cu toatae acestea NU sunt evacuate,in timp ce oameni saraci ,dar muncitori nu au unde sa stea…
    mai iesiti din birouri domnilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.