INCREDIBIL Doi profesori de RELIGIE din Timiș au încercat să copieze la...

INCREDIBIL Doi profesori de RELIGIE din Timiș au încercat să copieze la examenul de Definitivat. Ce pedepse aspre au primit

2
DISTRIBUIȚI

copiat-la-BAC

Dascăli puși pe copiat, la proba scrisă a examenului de Definitivat, în județul Timiș. Doi profesori de Religie au fost prinși, astăzi, în timp ce încercau să fraudeze examenul, și nu cu fițuici clasice, ci cu cele mai moderne metode de copiat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, este vorba despre un profesor de Religie Ortodoxă și unul de Religie Penticostală.


“Unui profesor i-a sunat telefonul mobil în sala de examen, iar celălalt a fost prins în timp ce încerca să copieze cu un alt mijloc electronic. Profesorii au fost eliminați din examen și nu vor mai avea voie să se prezinte anul viitor la proba scrisă a examenului de Definitivat”, ne-a spus Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

În total, la examenul de Definitivat din acest an s-au înscris 296 de dascăli începători din județul Timiș, însă 32 dintre aceștia au absentat, iar alți 29 s-au retras din examen, după ce au văzut ce subiecte au primit.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.