Kelemen Hunor: Voi pleca din Guvern începând cu 1 august, până atunci...

Kelemen Hunor: Voi pleca din Guvern începând cu 1 august, până atunci mă ocup de problemele de la Cultură

0
DISTRIBUIȚI

kelemen-hunor

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat, luni, pentru Mediafax, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că a stabilit cu acesta că se va retrage din funcţii începând cu 1 august, iar până atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului şi de rectificarea bugetară. Anterior, Hunor l-a anunţat pe premierul Victor Ponta că va demisiona din funcţia de vicepremier şi din cea de ministru al Culturii la 1 august, fără să îi propună, la acest moment, un înlocuitor, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că UDMR va stabili până la 1 august şi numele succesorului său în funcţia de ministru al Culturii şi vicepremier.


„Am avut, luni, o întâlnire cu premierul Victor Ponta şi am stabilit ca plecarea mea din Guvern să aibă loc începând cu data de 1 august. Până atunci mă voi ocupa de problemele curente ale Ministerului Culturii şi de rectificarea bugetară care va avea loc. Până la 1 august, UDMR urmează să stabilească şi numele succesorului meu în funcţia de ministrul al Culturii şi vicepremier”, a spus Kelemen. Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii cu Ponta s-a stabilit şi echipa de negociere a UDMR în cadrul coaliţiei guvernamentale.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că UDMR va stabili până la 1 august şi numele succesorului său în funcţia de ministru al Culturii şi vicepremier. „Am avut, luni, o întâlnire cu premierul Victor Ponta şi am stabilit ca plecarea mea din Guvern să aibă loc începând cu data de 1 august. Până atunci mă voi ocupa de problemele curente ale Ministerului Culturii şi de rectificarea bugetară care va avea loc. Până la 1 august, UDMR urmează să stabilească şi numele succesorului meu în funcţia de ministrul al Culturii şi vicepremier”, a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii cu Ponta s-a stabilit şi echipa de negociere a UDMR în cadrul coaliţiei guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.