Locatarii de pe strada Orion au cedat. Ce paşi au făcut spre...

Locatarii de pe strada Orion au cedat. Ce paşi au făcut spre demolarea garajelor din zonă

2
DISTRIBUIȚI

robu cu bere strada orion

Motiv de fericire pentru primarul Nicolae Robu: o nouă baterie de garaje va putea fi demolată la Timişoara. Este vorba despre strada Orion din zona Soarelui, acolo unde, în urmă cu câteva săptămâni, p


De ce i-a dat ordin consilierului său, Alexandru Chirilă, să împacheteze mâncarea FOTO" href="http://www.pressalert.ro/2014/06/primarul-nicolae-robu-facut-paranghelie-cu-mici-si-bere-la-inaugurarea-unei-strazi-de-ce-dat-ordin-consilierului-sau-alexandru-chirila-sa-impacheteze-mancarea-foto/" target="_blank">rimarul a cinstit muncitorii care au finalizat o lucrare cu mici şi bere
.

Atunci Robu anunţa, nemulţumit de faptul că nu au fost încă demolate garajele, că va interveni personal pentru ca problema să fie rezolvată. Edilul făcea un apel şi la viceprimarul Traian Stoia şi spunea că „aştept să mi se alăture în demersurile de demolare a garajelor. Trebuie stabilit că domeniul respectiv este de interes public. În momentul în care putem stabili ce este interesul public vom putea trece la demolarea garajelor”.

Astăzi, Robu a spus că la trei garaje au fost deja demontate uşile de la intrare, semn că proprietarii sunt de acord cu demolarea. Bucuros, primarul a îndemnat oamenii şi la alte astfel de acte de civism . În Timişoara există nu mai puţin de 8.000 de garaje cu sau fără autorizaţie, ridicate pe teren privat sau construite pe domeniul primăriei. Recent, prin Hotărâre de Consiliu Local, străzile Orion şi I.C. Brătianu au fost declarate zone de interes public, pentru ca proprietarii de garaje să fie obligaţi să îşi demoleze construcţiile.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine.. Unele garaje sunt adevarate focare de infectie. Multi isi tin acolo toate ciorcioboatele, se strang caini, sobolani si in plus nici macar nu arata bine.

  2. Un si mai mare motiv de fericire ar trebui sa fie pentru dl. primar taierea panglicii si invitarea jurnalistilor la DARAMAREA GARAJULUI CARE II APARTINE si care – spun gurile rele – nu ar avea toate autorizatiile in ordine. Ar fi acesta un exemplu ca dl. primar nu doar „predica apa” pentru… „binele” celorlalti, ci si pentru propriul sau „bine”.

    De asemenea, tot ca un exemplu de urmat de toti cei 8000 de proprietari de garaje, care – daca ar fi toate autorizate – ar aduce anual mai mult de 3 000 000 ron primariei (adica salariile pentru vreo 100 de subordonati ai d-lui primar pe un an de zile) sa dispuna dl. primar ca toti angajatii primariei sa-si demoleze garajele. Sa vedem atunci cat zel vor manifesta acestia pentru „infrumusetarea orasului” prin asigurarea spatiilor de plantare a „frumosilor” pomi ornamentali – de preferinta uscati… imediat dupa re-plantare.

    Iar in diminetile geroase de iarna, cand palmierii d-lui primar vor fi adapostiti in spatii incalzite pe banii cetatenilor, fostii proprietari de garaje, construite cu proprii bani, indepartand „fericiti” zapada si gheata de pe parbriz, amintindu-si cat de frumos se vedea pe acoperisul garajelor plapuma de zapada imaculata, vor avea probabil „un gand bun si o vorba dulce” pentru cel care i-a adus in acea situatie. Nu cred ca ii va veni vreunuia ideea sa isi incalzeasca „manutele” inghetate in jurul gatului d-lui primar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.