Mascații au descins la traficanții de țigări UPDATE 2 Structura de Poliţie...

Mascații au descins la traficanții de țigări UPDATE 2 Structura de Poliţie faţă de care acţiunea a fost ţinută SECRETĂ GALERIE FOTO

11
DISTRIBUIȚI

mascati tigari 1

Mascații din Serviciul pentru Acțiuni Speciale și cei de la Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ  au descins în această dimineață la locuințele mai multor traficanți de țigări. Operațiunea a vizat locații din Lugoj și satul Măguri, aparținând țiganilor care controlează traficul ilegal cu tutun din zona Lugojului. Mascații au acționat în forță, la unele case fiind obligați să rupă ușa cu berbecul pentru că proprietarii nu au deschis.


Într-una dintre locații au fost descoperite mai multe baxuri cu țigări de contrabandă.

UPDATE 1 Polițiștii au descins în două case de pe strada Insulei, aflate chiar lângă piața din Lugoj. În timpul percheziției, anchetatorii au găsit și 5.000 de euro. Banii erau ascunși de una dintre țigănci în chiloți. Banii și țigările de contrabandă au fost ridicați în vederea confiscării.

UPDATE 2 Poliția Timiș a transmis un comunicat de presă în care se arată „activităţile se înscriu în cadrul acţiunilor desfăşurate, ca urmare a dispoziţiei şefului Poliţiei Române, în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite, pe raza judeţelor limitrofe frontierei cu statele non-UE”. Până acum au fost ridicate peste 250 de cartuşe de ţigări de contrabandă de către poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, cinci persoane fiind duse la audieri. Operaţiunea a fost ţinută secretă, niciun poliţist din Lugoj neparticipând la percheziţii, deoarece exista riscul să se „sifoneze”.

 

11 COMENTARII

  1. euroi cu miros de…peste stricat !? ha ha ha
    ps oare chebici io bagat mana lu zfreantza de cioara in chelotz?
    nu de alta da alia poarta chelotzii pi iele cu spatamanile fara sa se spolo coloshia. cred ca putza de te astupai. noroc ca baietii aviau masti pi muie.

    • ii dadeau m*ie lu mac’ta si lu tac’tu sifilist ci iesti. cred ca si tu iesti tzigan borat de ti-ai sifonat cand am spus ca tzigancii ii pute a peste stricat facatoarea. ca nu va spalati cu anii si vis plini de paduchi si raie.uuuuuuooooooooooooo baragladinelor. Am auzit ca se construieste o aripa noua la popa sapca unde o sa fiti cazati in curand o mare parte din voi pt. afacerile cu casele valuta auru si curvele. o sa va manca canceru la puscarie.

  2. ,,,,ideea nu a fost rea de a nui anunta pe cei di pol.Lugoj dar nu ati mers unde era potul cel mare,,,v-am mai scris de atatea ori ca tiganii aia unguresti vind intradevar tigari ca sa aiba ce pune pe masa,,isi fac bani de zi cu zi,adevaratii ,,BAROSANI ,,vad ca n-ui calcati,,,ma gindesc ca aveti inspiratia de a scoate de la tiganca pe care ati retinuto numele engrosistului care o aprovizioneaza,,,,,apropoo cred ca numele lui incepe cu B,,un fost luptator,,,,,,ca de CORNEL OLTEANU NU VA MAI ZIC,,,stiu ca nu-l veti deranja nici voi cei de la judet,,,doar este protejat ,,,,,,NU?,,,ca asa se lauda,,,,

  3. Chebici ala de era tovaras cu marele dascalu, alta zdreamta portocalie de la Arad, ajuns peste noapte general. Ce faci domnule Ponta la vremuri noi , tot noi.

  4. in sfarsit au inteles ca daca stie politia din LUGOJ de vreo actiune de perchezitii care urmeaza si sunt vizati oamenii lor protejati nu o sa-i prinda niciodata…la LUGOJ merge treaba in continuare ca pe vremea COMANDANTULUI NACU…asa de bine sa adaptat si CHEBICI asta

  5. mai fratilor,dar pe imbacsitul ala de CORNEL OLTEANU cine-l sustine(adica la cine da spaga asa mare) incat sa i se permita atatea faradelegi(CAMATARIE,SCHIMB VALUTAR,VANZARI DE TIGARI,AMENINTARI,LOVITURI,…ETC) cine stie ceva rog sa informeze publicul larg.oricum se aude in oras ca e IMPOTENT si e frustrat,dar nu ar trebui (saracutul)ca sunt destui baieti in oras:)

  6. e de apreciat acitunea dar cand si in Timisoara sau aici nu pot fi derajanti stapanii tiagretelor pentru ca sunt protejati de aceeasi oameni de la investigarea fraudelor gen: NITA, CAZIMIR, JURCA, TURAI si altii
    voi credeti ca prostiti pe toata lumea, stie deja tot orasul ce scursuri are economicul de la timis, numai dna nu are ochi aici, ii are prin caras, arad, nu in timis
    rusine mare sa va fie!

    • vorbesti de Tzurai ala cari o agiuns comisare pi studii leceale si pe pzda lu muma-sa aia batrana de facia cafele le revolutie lu aia vinitz din bucureti sa pushte timisorenii la revolutie s-ii dedea pzda lu Bucur si lu Sima si lu Popescu si lu altz meletzeni ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.