Muzică electronică made in Timişoara. Ovijay are un vinil nou, scos la...

Muzică electronică made in Timişoara. Ovijay are un vinil nou, scos la o casă de discuri din Germania

4
DISTRIBUIȚI

ovijay

Amatorii de muzici electronice au parte de un nou vinil editat de timişoreanul Ovijay, care pentru acest material discografic a colaborat cu italianul Enrico Peretti. E.P.-ul cuprinde cinci track-uri, trei dintre ele fiind realizate de timişoreanul care şi-a început cariera ca DJ în defunctul club Evolution.


Vinilul a fost editat de casa de discuri germană Ama Recordings, specializată pe house, deep, dub şi tech, care aparţine lui Ray Okpara.

„Vinilul a fost editat la label-ul Ama Records şi este o combinaţie pură de house, deep, tech şi dub. Pe prima parte a materialului, sunt prezente piesele Days with you şi Groovin with you. Prima dintre ele, Days with you, are un vocal masculin ce se întretaie cu partea de percuţie, cu oscilațiile de bass şi cu beat-urile hipnotizante, care crează o bucată muzicală house foarte caldă şi organică. Pentru Groovin with you, indiciul se află chiar în titlu, fiind un track cu kick de energie“, ne-a declarat timişoreanul. De-a lungul ultimilor ani câteva piese editate de Ovijay şi-au găsit locul şi pe câteva compilaţii internaţionale cum ar fi New Year House Party (Domingo Par La Manana), Atzaro Ibiza Soundscapes (Poveste), Nulogical Volume 2 (El Indio). Născut în data de 14 februarie 1985 în oraşul nostru, Ovijay a luat contact cu viaţa de noapte prin 1999 în clubul Evolution şi a editat câteva track-uri care au avut parte de succes în rândul amatorilor de muzică electronică.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.