Nicolae Robu anunţă plecarea lui Petru Ehegartner din PNL Timiş, din cauza...

Nicolae Robu anunţă plecarea lui Petru Ehegartner din PNL Timiş, din cauza fuziunii cu PDL. Cum comentează senatorul

10
DISTRIBUIȚI

robu ehegartner

Șeful PNL Timiș Nicolae Robu a anunțat astăzi că „procesul de fuziune PNL – PDL este pe ultima sa sută de metri, chiar mai puțin, mâine vom avea congresul. Putem considera că în nume politic totul a fost făcut pentru realizarea acestei fuziuni. Tot ce mai avem de făcut este să parcurgem şi procesul juridic de consfinţire a acestei fuziuni”.

După ce a spus că abia din 2017 se vor face alegeri pentru noul partid, până atunci mergându-se pe structuri practic duble de conducere din partea celor două partide componente, Robu a admis că noua alianță, pe care o consideră o binecuvântare, comportă și pierderi. Spre exemplu la nivelul județului Timiș, senatorul PNL Petru Ehegartner va părăsi PNL.

„Singurul membru care și-a arătat decizia de a pleca alături de domnul Tăriceanu este domnul Petru Ehegartner, dar noi îl considerăm plecat.


Nu vreau să îl vorbesc de rău, este dreptul dânsului la orice opţiune în planul personal. Niciodată nu o să spun nimic negativ la adresa dânsului, dar ca gest politic cred că greșește enorm. Nu PNL Timiş îi face rău, își face rău singur”, a spus Robu.

Șeful PNL Timiș nu regretă debarcarea lui Ehegartner de la șefia PNL Timișoara, unde l-a impus pe Dan Diaconu, actualmente viceprimar, și spune că „eu am fost corect faţă de el în toate împrejurările, şi de altfel nici nu mi-am reproşat vreodată ceva”.

Robu prezice că viața Partidului Liberal Reformator va fi scurtă. „Cum îşi poate închipui cineva că partidul lui Tăriceanu poate să joace un rol semnificativ în Timiş? Partidul este născut ca anexă a PSD şi va dispărea foarte rapid de pe scena politică raportând un eşec de proporţii foarte curând, pentru că PSD se va lepăda de acest partid şi de cei care dau viaţă acestui partid”, a declarat primarul Timișoarei.

Legat de reprimirea lui Ehegartner în PNL, Robu spune că „instituţia cenuşei în cap funcţionează pe toată planeta, nu pot să mă pronunţ eu acum ce se va întâmpla”. Ehegartner nu a dorit să ofere detalii despre o eventuală plecare, menționând că momentan mama sa are probleme de sănătate, dar a spus că va oferit detalii săptămâna viitoare, când preconizează o conferință de presă pentru a explica situația din PNL.

10 COMENTARII

  1. Domnule Robu nu mai loviti in cei ce au coloana verticala. Bine face ca pleaca. Dumneavoastra va aliati cu hotii, veti primi rezultate pe masura, eu sper ca nici 5%.

  2. Robu schimbă alianțele politicile fără nici un pic de jenă. Îl interesează doar menținerea cu orice preț a poziției sale. Ca și președinte de parid va fi groparul PNL Timiș.

  3. Ehegardner nu este neamt deloc. Aveam o alta impresie despre acest om insa e clar ca am gresit. Acuma daca stau sa ma gandesc, ehegardner s-ar afla la o a doua tradare fiindca a mai parasit o data PNL-ul atunci cand s-a inscris in PLD cu Stolojan si Valeriu Stoica. COncluzia mea: un frustrat ordinar.

  4. Felicitari d-le Petre…!!!un om cu o coloana verticala…simte dezastrul ce va sa vina pentru partidul fantoma nou creeat.Oamenii nu-i uita pe berceni,videni,udristi,basisti,blagisti,boc-cisti si cum se vor mai numi ei…Un inconsecvent in afirmatii si atitudine,pe numele sau Antonescu,a distrus un partid istoric serios,cu traditie,ori acum,…nici nu mai vreau sa comentez,ma abtin,de la ceea ce este inauntru noului partid creeat.Cum sa ramana aici,oamenii inteligenti,cu rationament ,devotati poporului care i-a ales…???Cred ca si primarul nostru,pana nu este prea tarziu,ar trebui sa faca o analiza daca il prinde ,,casatoria,, cu d-l Ostaficiuc si ai sai…!!!Cum se face ca Timisoara este tot timpul impotriva curentului si a apelor,dupa care ne plangem ca nu primim bani de la guvern…pai asta ne dorim ???

  5. robutul cel invidios! nu a reusit sa se ridice la nivelul unui lider de partid decat pe timpul lui ceasca cand a fost: PRESEDINTELE ASOCIATIEI STUDENTILOR PCR! Rusinikaa robutuleee!

  6. Exista persoane usor de identificat in spatele unor comentarii.Ideea de baza folosita este cuvântul invidie. Penibil!:)Mai mult, considera ca toata lumea care are o opinie diferita afirma acea opinie din invidie.Ce oameni frustrati :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.