Nicolae Robu a început OFENSIVA împotriva lui Traian Stoia UPDATE Cum răspund...

Nicolae Robu a început OFENSIVA împotriva lui Traian Stoia UPDATE Cum răspund pesediștii la „copilăriile” primarului

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si traian stoia profil

Primarul Nicolae Robu a anunţat aseară la PRESSALLERT LIVE că, întrucât “acționează împotriva echipei din care face parte”, îi va lua nou din atribuții viceprimarului Traian Stoia. Astăzi, edilul a explicat că „nu este normal ca într-o instituţie de orice natură ar fi ea, în echipa de conducere la vârf să nu existe unitate. Este inadmisbil ca un viceprimar să voteze împotriva proiectelor echipei din care face parte, respectiv să încerce să le boicoteze, fie şi prin absenţă. Un viceprimar indiferent de opţiunile sale politice, câtă vreme ocupă poziţia de viceprimar, trebuie să fie în slujba cetăţenilor, şi numai în slujba cetăţenilor, şi să lucreze solidar cu colegii de echipă. Au fost două şedinţe în care domnul viceprimar Stoia nu a procedat corect faţă de echipa din care face parte şi faţă de mine ca lider al echipei.


În plan politic, ne putem contrazice oricât. Nu e nicio problemă, fiecare trebuie să creadă în orice partid vrea, dar în primărie trebuie să fim uniţi şi să colaborăm pentu a produce rezultate şi mai bune pentru cetăţenii oraşului nostru. Pentru a descuraja ca şi pe viitor domnul viceprimar să acţioneze împotriva echipei din care face parte evident că trebui să recurg şi la măsuri. Începând de astăzi îi voi lua cele două secretare. Le trimit la locul unde ele ar fi trebuit să muncească de fapt în Direcţia Tehnică. Avem foarte multe proiecte, angajări nu putem face pentru că posturile sunt blocate şi trebuie să ne folosim personalul cât mai bine”.

Primarul a mai spus şi că proiectul de reabilitare a Spitalului Municipal mai exact de schimbare a indicatorilor tehnico-economici care nu a fost votat de pesedişti fiind introdus suplimentar pe ordinea de zi a fost motivul acestei decizii. Edilul nu exclude posibiltatea ca Stoia să primească o nouă secretară, cu condiţiile să fie de la departamentele coordonate de el şi viceprimarul să facă o solicitare.

UPDATE Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Stoia a spus că „nu mă interesează subiectul , o să îmi aduc una pe care să o plătesc eu dacă e nevoie. Nu mă interesează astfel de subiecte, eu am treburi serioase de făcut în Timişoara”. Ceva mai vocal pe marginea anunţului a fost preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, care a spus că speră ca primarul Nicolae Robu să termine cu acest „circ şi să înţeleagă că primăria nu este o firmă privată”. Pesedistul spune că avut o discuţie cu primarul şi a stabilit nişte, lucruri, dar că speră ca după congresul PNL de la Bucureşti, Robu să nu se fi răzgândit. Pentu a se asigura că între PNL şi PSD va fi pace la nivel local, Bojin promite că va avea o nouă discuţie cu edilul timişorean. Mai mult, preşedintele PSD s-a arătat amuzat de anunţul făcut de Robu spunând că i se pare o copilărie.

5 COMENTARII

  1. bai astia !
    o sa va f* dom’ gioni di-o sa va uitati in c*ur ca’n peeezda lu Lepa Brena.
    ca iel o sa agiunge PRIMARE la urmatoarele alegeri. si videtz voi pi dreacu… atunci.
    ca va trimete pi totz la popa sapca; ciuhandu robu stoai orza deaconu etc

  2. No… mi se pare doar mie, sau asta e un abuz in serviciu al primarului? Cum vine asta, daca nu votezi cum vreau eu, te sanctionez de fiecare data?

  3. Sub latele estompate se ascunde multa multa prostie. Cand este tras la raspundere Roibu pentru numarul mare de angajati noi din PMT , cand in urma cu 2-3 ani se faceau reduceri drastice de personal.
    Mai este putin si vom scapa de acest tembel. TIC TAC, TIC TAC

  4. Astea-s probleme de „copil nănac”! Sa vedem cum o fi de ti-or lua EI,curvele ,pupincuristii si securistii.Nu te poti pișa de hoți din preajma Robului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.