Nuntă din interes cu şişurile pregătite

Nuntă din interes cu şişurile pregătite

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Ca la o nuntă făcută din obligaţie pentru că a rămas borţoasă mireasa şi mirele are interes să vadă lumea că e băiat de casă – aşa a fost atmosfera de la congresul de unificare a dreptei, de absorbţie a PDL în PNL, de apariţie a marelui Partid Naţional Liberal, o dreaptă unită împotriva lui Ponta sau cum i s-a mai spus adunării. Tensiunea s-a simţit în aer în ciuda zâmbetelor de plastic ale celor de pe scenă. Momentul cel mai clar a fost atunci când pedeliştii i-au scandat numele lui Predoiu în picioare în timp ce jumătatea de sală liberală a tăcut şi a privit ca la spectacol. Cei care până mai ieri strigau că nu se mai poate cu ostaşii credincioşi ai lui Traian Băsescu au devenit fraţi cu ei.


Dar fiecare tabără este gata să scoată şişul de la spată şi să-l înfigă dacă simte că i se pregăteşte ceva.

A existat ceva ce-i uneşte cu adevărat – vrăjeala electorală. Să tot dai cu apărarea independeţei justiţiei şi să arunci doar pe stânga faptul că parlamentarii penali au fost protejaţi să nu fie arestaţi, când ai votat cot la cot cu social democraţii, e semnul cel mai bun că, fundamental, electoratul nu are de câştigat absolut nimic de pe urma acestei nunţi din interes. După nunta de ieri, vor urma lunile de miere de până la alegerile prezidenţiale, până când toate divergenţele vor fi ţinute sub capac, şi de abia apoi va începe cu adevărat căsătoria. Numărul de oale sparte va depinde doar de tensiunea adunată până atunci. Cu sau fără ajutorul lui Traian Băsescu. Până atunci urmează un exerciţiu colectiv de ştergere a lăturilor aruncate până acum. De genul acesta „ vă ştiam nemernic şi nesimţit, dar nu-mi puteam închipui că nemernicia şi nesimţirea cuiva poate merge atât de departe. Eu n-am lipsit nicio oră din Primărie în interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar opt ore, ci de dimineaţă până seara, inclusiv în multe din week-end-uri. Eu am făcut prin munca mea cinstită o mulţime de lucruri pentru Timişoara, în timp ce dumneavoastră sunteţi o ruşine!”. 

 

1 COMENTARIU

  1. PDL/PNL sunt o gramada de gunoaie de politruci mafioto/masonici , dar nici de restul partidelor si politrucilor mioritici nu ne este rusine , cam cu totii doar o haldina plina de gunoaie . Good luck Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.