O nouă destinație pentru banii timișorenilor: mare parte din cheltuielile centrului de...

O nouă destinație pentru banii timișorenilor: mare parte din cheltuielile centrului de excelență al FRF vor fi suportate de primărie

3
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

În timp ce numeroase proiecte ale orașului sunt blocate de lipsa banilor, Nicolae Robu a anunțat că Primăria Timișoara se angajează să susțină un centru de excelență pentru juniori înființat de Federația Română de Fotbal.


Vezi pe SPORT9.RO ce cheltuieli a anunțat primarul că vor fi suportate de autoritățile locale.

3 COMENTARII

  1. La o abordare superficiala se pare ca Robu viseaza cai verzi pe pereti insa daca sintem atenti constatam ca nu este asa
    Robu isi recompenseaza cateii fideli prin plata unor asemenea bani publici in mod nelegal. In primul rind nu exista HCL pentru ca sa se poata plati din bani publici sumele necesare.
    In lipsa HCL, primarul Robu nu are dreptul de a lua angajamente cu un asemenea continut.
    Dar la ce este sub freza lui Robu (tupeu si marlanie) ne asteptam la orice, daca nu intervine DNA-structura centrala de indata.

  2. vezi dom Primar robu ca o termini la DNA !
    Cum pla mea iti permiti sa sifonezi banii publici intr-un club privat de fotbal iar scolile din oras cad de vechi ce sunt. Vezi scoala Em. Ungureanu in curs de autodemolare si cu pericol extrem pt. pietoni.
    Iar voi timisoreni tampiti sa va i-a dracu ca ati votata un asemenea primar, taran get-beget. Sa mearga dreacu ‘napoi in satul natal bud sa-si exhibe acolo complexele si nebuniile.
    aici la Timisoara avem nevoie de un primar INTELECTUAL adevarat cu scoala, educatie si bun simt. UN ADEVARAT BOIER! nu tot felu’ de tarani parveniti !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.