O nouă plimbare în natură organizată de “Verde pentru Biciclete”. Care este...

O nouă plimbare în natură organizată de “Verde pentru Biciclete”. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

biciclete-verde-4-4-640x426

Cea de-a cincea tură ciclistă bănățeană marca “Verde pentru Biciclete” va avea loc duminică, 13 iulie. Toți amatorii mersului de două roți sunt  așteptați la penultima plimbare în natură din acest an, ce va avea loc pe traseul Str. Circumvalaţiunii – Bld. 16 Decembrie – Calea Șagului – Bld. Liviu Rebreanu – Calea Buziașului – Moșnița Nouă – Albina – Digul râului Timiș – Pădurea Giroc – Giroc Sat – Calea Girocului – Timişoara.


În total, 55 de kilometri, care vor fi parcurși în aproximativ cinci ore. În timpul turei se vor face popasuri de regrupare, precum și de realimentare cu apă și mâncare.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este, ca de obicei, parcarea Timco de pe strada Circumvalațiunii, nr. 8 – 12, la ora 15.00. Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike echipată corespunzător și purtarea căștii de protecție și/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul este acela de a încuraja mișcarea în aer liber și de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.