O piesă a Teatrului German din Timișoara, inclusă în selecția oficială a...

O piesă a Teatrului German din Timișoara, inclusă în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru. Când va fi jucată la București

2
DISTRIBUIȚI

Cabaret teatrul german  foto Ovidiu Ciba

Spectacolul cu musicalul „Cabaret” de Joe Masteroff, realizat de Răzvan Mazilu la Teatrul German de Stat Timişoara, a fost inclus în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru care va avea loc în această toamnă la Bucureşti.

Musicalul a fost pus în scenă în stagiunea 2013/2014 iar succesul pe care l-a avut s-a prefigurat încă din seara premierei, în luna februarie a acestui an.


Rolurile principale sunt interpretate de Daniela Török şi Georg Peetz, conducerea muzicală este asigurată de maestrul Peter Oschanitzky iar decorul şi costumele sunt creaţia lui Dragoş Bughiar.

Spectacolul „Cabaret” este cea de-a unsprezecea montare a teatrului german timişorean inclusă în ultimii nouă ani în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru, organizat de UNITER, Ministerul Culturii, primăria capitalei şi centrul cultural al acesteia iar directorul artistic al festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu.

Selecţia oficială a celei de-a 24-a ediţii care va avea loc în acest an a fost publicată în această săptămână şi cuprinde 30 de producţii, care se vor juca în perioada 24 octombrie – 2 noiembrie 2014, la Bucureşti.

Foto: Ovidiu Ciba

2 COMENTARII

  1. dar banii (fo 20.000 airo plus dobanzi) primiti de la IFA Germania si „papati” de dom versendan cand vor fi decontati? nu de alta dar fapta directorului versendan este cam …penala. pana si dna muresan stie asta .

    • stii ce bey nemtalau prost?
      daca fraierii aia de la IFA au decartat cei 20 mii euroi asa pe moka bine li-o fakut Varsandan (ca asa il cheama si nu versendan cum zici mata!) ca li-o data teapa. nu de alta da’ destul or supt nemtii hitleristi la razboi din tara noastra. clar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.