O tânără a fost prinsă de polițiști în timp ce încerca să...

O tânără a fost prinsă de polițiști în timp ce încerca să fure haine dintr-un supermarket. Ce valoare avea marfa sustrasă

0
DISTRIBUIȚI

furt

O tânără a vrut să își schimbe garderoba cu orice preț, dar fără să achite vreun ban. Ea a fost prinsă furând haine dintr-un supermarket. Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, întru-un supermarket situat pe raza municipiului, a fost reţinută o persoană bănuită că ar fi sustras mai multe bunuri din interior. La faţa locului, poliţiştii au identificat o tânără de 21 de ani, din localitatea Dobra, judeţul Hunedoara, care fusese reţinută de agenţii de pază ai societăţii comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat, având asupra produse cosmetice şi articole vestimentare, în valoare de aproape 300 de lei.

Poliţiştii o cercetează acum pe tânără pentur furt.


Aceeași soartă a avut-o și un craiovean de 27 de ani prins, în același supermarket, cu produse alimentare neachitate, în valoare de aproape 100 de lei. În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele clor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.